Σήμερα, Σάββατο (12-05-2018) και ώρα 19:00, στην Κοζάνη, η ημερίδα, κατά των ναρκωτικών, από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας

12 Μαΐου 2018
12:10
Κανένα σχόλιο

Σήμερα Σάββατο (12-05-2018) και ώρα 19:00 στην Κοζάνη, στο αμφιθέατρο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας στην περιοχή ΖΕΠ, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας σε συνδιοργάνωση με το Δικηγορικό Σύλλογο Κοζάνης, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο προληπτικών δράσεων για την καταπολέμηση των ναρκωτικών και είναι ανοικτή για το ευρύτερο κοινό που επιθυμεί να παρακολουθήσει την ημερίδα.

Η ημερίδα εντάσσεται στο πλαίσιο της «εβδομάδας δράσεων κατά των ναρκωτικών» που συνδιοργανώνεται από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.