Πριν ξεκινήσουμε για την ανακοίνωση που ακολουθεί παρακάτω θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ότι μεγαλύτερη ευθύνη για την τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Α’ τοπικό της ΕΠΣ Κοζάνης της ομάδας μας Φ.Σ. Κοζάνη έχουν σύσσωμη η διοίκηση, οι προπονητές και οι παίκτες μας.

Έχουμε πλήρη επίγνωση για το τι λέμε και το τι γράφουμε και είμαστε σίγουροι ότι με το διάβασμα της ανακοίνωσης θα συμφωνήσουν εάν όχι όλες, τουλάχιστον οι πιο πολλές ομάδες της ΕΠΣ Κοζάνης.

Ανακοίνωση

Χαίρε ω χαίρε λευτεριά!

Ένας και μοναδικός άνθρωπος οδηγεί την ένωση σε αστοχίες και λάθη έχοντας καταργήσει ουσιαστικά όλα τα όργανα της ΕΠΣ.

Είναι λυπηρό το φαινόμενο, αλλά αντί για συγκροτημένες ενέργειες οργανωμένο τρόπο λειτουργίας και στοιχειώδη σοβαρότητα  παρακολουθούμε ακόμη εν έτη 2018 στην διοίκηση της ΕΠΣ Κοζάνης να εξαντλούνται σε πρωτοβουλίες μικροπολιτικής σκοπιμότητας απόλυτου ελέγχου και στο τέλος τιμωρίας των σωματείων, που δεν πειθαρχούν με τις δικές τους επιλογές και επιθυμίες.

Είναι να απορεί κανείς με τα όσα συμβαίνουν και είναι περίεργο για όλους μας πως όλοι εκεί στην ΕΠΣ δεν αντιλαμβάνονται τον ρόλο και την σημασία τους, παραμένουν χωρίς καμία αντίδραση απλοί  … θεατές και αφήνουν «πεδίο δράσης» μόνο στον συγκεκριμένο άνθρωπο.

Ο οποίος φυσικά εκμεταλλευόμενος την καλοσύνη – αδράνειά τους δεν περιορίζεται μόνο στο κατάστημά του, αλλά ασχολείται με οποιοδήποτε θέμα  προκύπτει στην ΕΠΣ λες και δεν υπάρχουν άλλοι ούτε ΔΣ (που το έχει κανονικά απαξιώσει) να επιληφθεί όπως οφείλει και να αποφασίζει.

Παρατηρείται δυστυχώς, ο συγκεκριμένος να έχει αποκαταστήσει όλα τα όργανα της ΕΠΣ Κοζάνης και βεβαίως να αποφασίζει κατά το δοκούν σύμφωνα με τις δικές του «ορέξεις» και προσωπικές επιδιώξεις.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, όταν καλούνται παράγοντες ομάδων ή όταν πηγαίνουν οι ίδιοι ή ακόμα όταν τον συγκεκριμένο τον καλούνε ομάδες σε τραπέζια «παλιό»    για θέματα και προβλήματα που τους αφορούν παραβλέπει τους πάντες και τα πάντα και παίρνει μόνος αποφάσεις, πάντα με την ανοχή των ατόμων που στελεχώνουν την διοίκηση.

Είναι  λοιπόν δυνατός να λειτουργεί η ΕΠΣ Κοζάνης κατά αυτόν τον τρόπο ;
Κι όμως είναι … αποτέλεσμα;

Να εκτίθεται συνεχώς η διοργανώτρια με λάθη αστοχίες και παραλείψεις που εύλογα κάνουν τον καθένα  που ασχολείται στο συγκεκριμένο χώρο να αναρωτιέται  «ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟ ΚΟΖΑΝΙΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ;»

Σε αυτό το ερώτημα ας μας απαντήσει  ο πρόεδρος της ΕΠΣ ο οποίος στην σκιά του συγκεκριμένου παρουσιάζεται μόνο σε συνεντεύξεις για τυπικές δηλώσεις και φωτογραφήσεις και απονομές.

Ζητάμε εάν είναι δυνατόν, πάντα από τα υπόλοιπα μέλη να αναλογισθούν και τις δικές τους ευθύνες και να αναλάβουν τον ρόλο τους.

Να βάλουν στην άκρη, κάθε άλλο εμπλεκόμενο στις δικές τους αρμοδιότητες να αποκτήσουν φωνή και να μην σύρονται σε τέτοιου είδους καταστάσεις.

Να μην επιτρέψουν να εμφανισθεί και πάλι το φαινόμενο της αντίληψης που επικρατεί ότι δεν μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς το  συγκεκριμένο όπως πρέπει και να ανταποκριθούν επιτέλους στα καθήκοντά τους.

Με δυο λόγια να μην καπελώνονται!

*Συγχαρητήρια στην ομάδα του Μακεδονικού Σιάτιστας για την άνοδό στην Γ’ Εθνική και της ευχόμαστε ολόψυχα καλά επιτυχία.

*Πρόεδρε του ΦΣ Κοζάνης εάν μείνεις και του χρόνου άλλαξέ τα όλα, όλα όμως ακόμη και τον φροντιστή. Αλλιώς χαιρετίσματα !

*Κύριε  αρχιδιαιτητά κάνε όσο μπορείς καλύτερα τη δουλειά σου όπως την έκανες τα προηγούμενα χρόνια, ξέρεις εσύ. (Φούφας, ΑΕΠ Καραγιαννίων, Εορδαϊκός)

*Πρώην ταμία της ΕΠΣ με τα κόκκινα παπούτσια, μην χαίρεσαι με την ανακοίνωση αυτή, γιατί και εσύ όταν ήσουνα με τον συγκεκριμένο τα ίδια έκανες.

*Κύριοι ποδοσφαιριστές του ΦΣ Κοζάνης όποιος δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της ιστορικής φανέλας, καλό είναι να καθίσει σπίτι του.

*Χάθηκε μια μάχη, αλλά όχι ο πόλεμος.

*Και κάτι τιγράκια να είστε σίγουροι πως θα γίνουν γατάκια …. Έχει ο καιρός γυρίσματα.
Από τη φύση τους τα Λιοντάρια ειναι πιο δυνατά!

*Συγχαίρουμε τον παραγοντα της ΕΠΣ Κοζανης που συγχαρηκε για την άνοδό τους μόνο τις ομάδες της Πτολεμαΐδας. Οι άλλες δεν υπάρχουν ?

*Τέλος θα μας ανεχτείτε ακόμα μια χρονιά και θα παλεύουμε με όλους και με όλα μέχρι η ομάδα μας να αποκτήσει το σεβασμό που της αρμόζει και να ανέβει στην Γ’ Εθνική.

Ο προεδρος Καραγιαννης Κωνσταντινος  Το ΔΣ του Συνδέσμου