kozan.gr: Οι πανηγυρισμοί φιλάθλων του ΠΑΟΚ, στο κέντρο της Κοζάνης, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο (Βίντεο)

12 Μαΐου 2018
23:05

Οι πανηγυρισμοί φιλάθλων του ΠΑΟΚ, στο κέντρο της Κοζάνης, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο.

Ο ΠΑΟΚ κατάκτησε το Κύπελλο για 6η φορά στην ιστορία του, καθώς στον 76ο τελικό της διοργάνωσης στο ΟΑΚΑ νίκησε την ΑΕΚ με 2-0. Ταυτόχρονα πήρε το τρόπαιο για 2η συνεχόμενη φορά, με αντίπαλο και πάλι την Ένωση.

Τα γκολ πέτυχαν ο Βιεϊρίνια στο 61′ και ο Πέλκας στο 90΄+2. Ο «Δικέφαλος» της Θεσσαλονίκης έχασε και πέναλτι στο 24′ με τον Πρίγιοβιτς. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με εννέα παίκτες λόγω αποβολής των Μαουρίσιο και Βαρέλα και η ΑΕΚ με δέκα, λόγω αποβολής του Βράνιες.

8 σχόλια

    • 5-0 και τα 5 θα ήταν λίγα: 2 μέσα, 1 χαμένο πέναλτι, 3 πολύ καλές αποκρούσεις του Μπάρκα σε σουτ που πήγαιναν μέσα. Και υπάρχουν κι άλλα σουτ που πήγαιναν μέσα αλλά πιο εύκολα για τον τερματοφύλακα, υπάρχουν οι χαμένες ευκαιρίες του Μπίσεσβαρ άουτ. Μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο.

      ΥΓ. Δεν είμαι Παοκτσής, αλλά αυτό που έγινε φέτος ήταν καθαρή κλοπή και προκαλεί το κοινό περί δικαίου αίσθημα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.