kozan.gr: Επιτυχημένη η επιμορφωτική ημερίδα του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Κοζάνης, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 13/5 (Φωτογραφίες & Βίντεο)

13 Μαΐου 2018
13:32
Κανένα σχόλιο

Επιμορφωτική ημερίδα ποδοσφαίρου με ομιλητές – επιμορφωτές τους: Γιάννη Νταλακούρα, Τεχνικό διευθυντή ΠΑΕ Παναιτωλικός , Ζήση Dr Παπανικολάου Καθηγητή ποδοσφαίρου στο ΤΕΦΦΑ Τρικάλων και Βασίλη Αλεξίου Προπονητή φυσικής κατάστασης, διοργάνωσε με επιτυχία ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Κοζάνης σε συνεργασία με την ΕΠΣ Κοζάνης , σήμερα Κυριακή 13 Μαΐου. Η διαδικασία της επιμόρφωσης  πραγματοποιήθηκε με την προκαταρκτική εισήγηση του επιμορφωτή για το θέμα που διαπραγματεύτηκε στην αίθουσα της ΕΠΣ και στη συνέχεια έγινε πρακτική επίδειξη στο ποδοσφαιρικό γήπεδο με ομάδα επίλεκτων ποδοσφαιριστών του νομού. Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση του επιμορφωτή με τους προπονητές για εμπέδωση και απορίες σχετικά με το θέμα που διαπραγματεύθηκε. Δείτε τι δήλωσαν στο Kozan.gr οι εισηγητές, αλλά και ο πρόεδρος του συνδέσμου προπονητών Νομού Κοζάνης Γιώργος Παπακώστας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.