kozan.gr: Κοζάνη: Άκρως ενδιαφέρον και με ικανοποιητική συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13/5, το πρώτο Φορολογικό Πανόραμα στην Δυτική Μακεδονία (Bίντεο & Φωτογραφίες)

13 Μαΐου 2018
14:06
Κανένα σχόλιο

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών, το Εμποροβιοτεχνικό επιμελητήριο Ν. Κοζάνης, οι Ενώσεις Φοροτεχνικών-Λογιστών της Δυτικής Μακεδονίας, το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας και το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας συνδιοργάνωσαν την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 στο Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας, το πρώτο Φορολογικό Πανόραμα στην Δυτική Μακεδονία. Ο κ. Γεώργιος Παπαδημητρίου Πρόεδρος Σ.Ε.Ε.Λ.Φ.Ο. Καρδίτσας , η κ. Αικατερίνη Καρύδα Προϊσταμένη του Τμήματος Α’ ΦΠΑ του Υπουργείου Οικονομικών, ο κ. Αντώνης Μουζάκης Φοροτεχνικός Α’ Αντιπρόεδρος Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. και ο κ. Θεόδωρος Κεντιστός, Οικονομολόγος, Ειδικός Συνεργάτης Π.Ο.Φ.Ε.Ε. μίλησαν για θέματα φορολογίας αγροτών, ΦΠΑ επιχειρήσεων, περιουσιολόγιο και θέματα προστασίας προσωπικών δεδομένων. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του kozan.gr:

 

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.