Ένα «κανόνι» απέκτησε ο Μακεδονικός Φούφα

26 Ιανουαρίου 2017
17:53
Κανένα σχόλιο

Ένα πολύτιμο επιθετικό όπλο πρόσθεσε στο δυναμικό του ο Μακεδονικός Φούφα αποκτώντας τον Ιορδάνη Ρωμαίο για τον επόμενο 1,5 χρόνο, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Μακεδονικό Αγ. Παντελεήμονα.

Ο 31χρονος (4/9/86) Ρωμαίος που έχει πάρα πολύ καλή αίσθηση του γκολ ξεκίνησε να παίζει στο Φιλυριακό και στη συνέχεια μεταπήδησε τον Ατρόμητο Φλώρινας.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε:

2004-2006 Ηρακλής Αμπελοκήπων με 31 γκολ

2006-2009 Α.Ε.Ν. Κρήνης με 39 γκολ

2009-2011 Αναγέννηση Χαλκηδόνας με 35 γκολ

2011-2013 Μελιτέας Μελίτης με 45 γκολ

2013 ΠΑΣ Φλώρινας με 9 γκολ

2013-2014 Απόλλων Αμμοχωρίου

2014 μέχρι τώρα Μακεδονικός Αγ. Παντελεήμονα με 99 γκολ

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική προσθήκη για το Φούφα ο οποίος δημιούργησε αλλά και έχασε πολλές ευκαιρίες στα παιχνίδια του με αποτέλεσμα να το πληρώσει ακριβά με Καμπανιακό και Δόξα Προσκυνητών.

Ο παίκτης βρέθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της ομάδας υπέγραψε για 1,5 χρόνο και φωτογραφήθηκε με τα χρώματα της νέας του ομάδας.

Γραφείο Τύπου Μακεδονικού Φούφα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.