Η ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ Μαθητείας Κοζάνης σας προσκαλεί στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων της σχολής

13 Μαΐου 2018
21:25
Κανένα σχόλιο

Στo πλαίσιo της προβολής δράσεων για τη Μαθητεία, η ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ Μαθητείας Κοζάνης σας προσκαλεί στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων της σχολής προκειμένου να παρακολουθήσετε :

➢Την Τετάρτη 16/05/2018 και ώρα:
❖ 15:30 επίδειξη δεξιοτήτων των ειδικοτήτων : Τεχνιτών Υποστήριξης Συστημάτων Η/Υ, Βοηθών Γενικής Νοσηλείας, Υπαλλήλων Οικονομικών Καθηκόντων. Δημιουργία ταινίας μικρού μήκους επαυξημένης πραγματικότητας (3D) με φωτορεαλιστικά στοιχεία.
❖ 16:30 διάλεξη με θέμα ‘’Καινούργιες τεχνολογίες αυτοκινήτου – πώς
επηρεάζουν τον κλάδο της τεχνικής εκπαίδευσης και τον κλάδο της
επισκευής‘’. Ομιλητής : Χασιώτης Ευθύμιος, Μηχανικός Αυτοκινήτων,
Πρόεδρος Συλλόγου Επισκευαστών Αυτ/του Κοζάνης, Μέλος Διοίκησης του
Ε.Β.Ε. Επίδειξη διάγνωσης βλάβης αυτοκινήτου. Ειδικότητα Τεχνιτών
Μηχανών & Συστημάτων Αυτοκινήτου.

➢Την Πέμπτη 17/05/2018 και ώρα:
❖ 17:15 επίδειξη δεξιοτήτων της ειδικότητας Κομμωτικής Τέχνης με χτενίσματα και κουρέματα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.