Αντιπεριφέρεια Παιδείας – Πολιτισμού – Αθλητισμού: “Διερεύνηση ενδιαφέροντος για αξιοποίηση κινητής περιουσίας ΕΟΜΜΕΧ”

14 Μαΐου 2018
13:14
Κανένα σχόλιο

Η Διεύθυνση Εκκαθαρίσεων και Ειδικών Οικονομικών Θεμάτων – Τμήμα Β΄ του Υπουργείου Οικονομικών, στο πλαίσιο της ορθής αξιοποίησης της περιουσίας των φορέων του Δημοσίου που καταργούνται πρόκειται να αξιολογήσει αιτήματα ενδιαφερομένων φορέων για την αξιοποίηση κινητής περιουσίας ΕΟΜΜΕΧ.

Η καταγραμμένη περιουσία αφορά: νήματα διαφόρων χρωμάτων και ποιοτήτων, μεγάλο αριθμό κυλίνδρων χαλιών, σχέδια κυρίως λαϊκής τέχνης αποτυπωμένα σε ριζόχαρτο, εξοπλισμό λυμένων αργαλειών και λοιπών εξαρτημάτων αυτών, μηχανολογικό εξοπλισμό εργαστηρίων αργυρομεταλλουργίας, αργαλειό οριζόντιας υφαντικής – μεγάλος, αργαλειό κάθετης υφαντικής, αργαλειό μινιατούρα, ζώνη μεταλλικών κορμών, ανέμες ξύλινες, διάστρες μεταλλικές και διάφορα εργαλεία υφαντικής.

Η Αντιπεριφέρεια Παιδείας – Πολιτισμού – Αθλητισμού ενημερώνει τους φορείς που υπάγονται στην αρμοδιότητα της ( Δημόσιες Υπηρεσίες, ΟΤΑ και λοιπά ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ εποπτευόμενα από το Δημόσιο) ότι μπορούν να υποβάλλουν αιτήματα ενδιαφέροντος στη Διεύθυνση Εκκαθαρίσεων και Ειδικών Οικονομικών Θεμάτων – Τμήμα Β΄ του Υπουργείου Οικονομικών, μέσω email (n.palierakis@gsis.gr) και στα fax (2105200067 & 2105237743) το αργότερο μέχρι 25/05/2018, προκειμένου να αξιολογηθούν από την Υπηρεσία και προχωρήσει η διάθεσή τους.

Επισημαίνεται ότι η διάθεση της κινητής περιουσίας του ΕΟΜΜΕΧ θα γίνει άνευ ανταλλάγματος και το κόστος μετακίνησης θα επιβαρύνει τους αποκλειστικά τους αποδέκτες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.