Ανακοίνωση του Σωματείου Ανέργων και Προστασίας Περιβάλλοντος Εορδαίας

15 Μαΐου 2018
06:39

Μετά από έγγραφες διαμαρτυρίες που κάναμε σαν σωματείο, η Δ.Ε.Η. δεν φάνηκε να τηρεί τον νόμο ο οποίος λέει ότι οι προσλήψεις μόνιμων και οτκαμηνιτών πρέπει να γίνονται με βεβαίωση μονίμου κατοικίας και όχι με βεβαίωση δημοτικότητας. Το σωματείο θα διενεργήσει εκλογές για νέα διοίκηση εντός τριών μηνών.

5 σχόλια

  • Και ποιός είναι ο νόμος; Σε αυτήν την χώρα των ημιμαθών έχουμε γίνει όλοι νομικοί γιατροί και επιστήμονες.

    Σχετικά με το 8μηνο ο Ν.3229/2004 στο άρθρο 29 αναφέρει τα εξής:

    1. […]
    <<Γ. Ειδικά για Λιγνιτωρυχεία και τους Σταθμούς Παραγωγής (ΑΗΣ και ΥΗΣ) και τους αυτόνομους και τοπικούς Σταθμούς Παραγωγής των νησιών (ΑΣΠ και ΤΣΠ)της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού Α.Ε. (ΔΕΗ ΑΕ), προτάσσονται οι υποψήφιοι, με βάση το κριτήριο της εντοπιότητας, ως εξής:
    α. Δημότες των τοπικών διαμερισμάτων από τα οποία απαλλλοτριώθηκαν […]

    Όπως βλέπετε αναφέρεται σε ΔΗΜΟΤΕΣ.
    Αυτό ισχύει για τισ συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Η εντοπιότητα για διαγωνισμούς αορίστου χρόνου ορίζεται διαφορετικά.

    Μάθετε να διαβάζετε και μετά να βγάζεται ανακοινώσεις.

  • Σωματείο που δεν γνωρίζει καλά καλά τους νόμους θέλει να λέγεται και σωματείο;

    Είναι προτιμότερο εντός τριών μηνών να προχωρήσετε σε διάλυση, όχι σε εκλογές νέων ημιμαθών

  • Ξαφνικά από το πουθενά.. Σωματεία.. Πρόεδροι κτλ. Από ποιον θέλετε να καταργήσετε την εντοπιότητα? Δεν θα μπορέσω να εξηγήσω τώρα στο.. Σωματείο τι λέει ξεκάθαρα η προκήρυξη & ο νόμος για ΣΟΧ. Χαλαρώστε κάποιοι και αφήστε το καλάμι

  • Μη δινετε σημασια ρε παιδια. Πεντε ατομα που επιναν καφε στο μπακαρα μια ηλιολουστη μερα, πηγαν και ιδρυσαν ενα σωματειο κατι σαν το σπαρτακο αλλα με οχταμηνιτες. Αυτο ειναι ολο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.