Μετά τη λήξη της θεωρητικής κατάρτισης του ανωτέρω σεμιναρίου, σήμερα ξεκίνησε η πρακτική άσκηση των καταρτιζομένων. Τα εργαστηριακά μαθήματα διεξάγονται σε τυροκομείο, σε πραγματικές συνθήκες παραγωγής τυριών και γιαουρτιών. Θα τυροκομήσουν οι ίδιοι οι εκπαιδευόμενοι.

ΤΟΠΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ:
Τυροκομείο «Το Αλεξανδρινό» 

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΤΥΡΟΚΟΜΟΣ:
Πέτσας Γεώργιος

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΣΚΗΣΗ