Συγχαρητήριο μήνυμα του Κώστα Σανίδη στον Ιβάν Σαββίδη

16 Μαΐου 2018
15:54

Αγαπητέ Πρόεδρε,

Συμμετέχοντας και εγώ στη χαρά των επιτυχιών του ΠΑΟΚ, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο, θέλω προσωπικά να σε συγχαρώ.

Πιστεύω, όπως σου είπα πρόσφατα, πως η καθοριστική συμβολή σου στην εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου θα γίνει συντομα πεποίθηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων.

Γι’ αυτό να συνεχίσεις την πορεία που χάραξες.

Ο τόπος και οι Έλληνες χρειάζονται ελπίδα..

Κώστας Σανίδης –  Πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης

Κοζάνη

16 σχόλια

  • Να μιλάς εκ μέρους σου και όχι σαν πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης. Μέλη στην Εύξεινο Λέσχη είναι και από άλλες ομάδες εκτός από τον ΠΑΟΚ! Εκτός και εάν η Εύξεινος Λέσχη Κοζάνης είναι θυγατρική του ΠΑΟΚ. Και μάλλον έτσι την βλέπεις διαφορετικά θα έδινες συγχαρητήρια και στον Μελισσανίδη για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ. Και ατός τεμέτερον εν!

  • Φυσικά εξυγιαινει ακολουθώντας το παράδειγμα μαρινακη με θυγατρικές δανεικούς οφσάιντ και μπούκες στο γηπεδο!!!! Αλήθεια ο Μελισσανιδης δεν είναι τέμετερον και η προσφυγικη ΑΕΚ, η κονονικη όχι η ΑΕΚ Θεσσαλονίκης με το πέταλο, δεν είναι πρωταθλήτρια; αχ τα στέρνα τιμούν τα πρώτα!!!!!

    • Αν γνωρίζετε καλα την δεκαετία του 1970 όταν πήγαιναν στο γήπεδο της Τούμπας , τα 2/3 των φιλάθλων ήταν Πόντιοι .

      • Είμαι σίγουρος ότι ακόμη και τώρα δεν ξέρεις κατά που πέφτει η Τούμπα πόσο μάλλον τότε! Αλλιώς δεν θα συσχέτιζες τον ΠΑΟΚ με τον Πόντο. Αυτό είναι εφεύρεση των τελευταίων ετών. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει σχέση με τον Πόντο αλλά με την Κωνσταντινούπολη, αμαθή!

      • Ενω στα γηπεδα της ΑΕΚ, του Απολλων Καλαμαριας ηταν κρητικοι!!!!!

        ρε φιλε μονος σου τα λες. την δεκαετια του 70.
        εγω ενα ξερω: το 70% των μελων των διοικητικων συμβουλιων στα προσφυγικα σωματεια που γνωριζω -και πιστεψέ με γνωριζω παρα πολλους απο ολη την ελλαδα- ειναι φιλαθλοιι της ΑΕΚ. διοτι ο ΠΑΟΚ τα τελευταια χρονια “συστηνεται” ως ομαδα της θεσσαλονικης .

  • Τι λέει ο Κύριος? Είναι σοβαρός? Σαν τι μιλάει? Σαν πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης? Αν ναι, τότε το Δ.Σ. συναινεί σε όλο αυτό το……παραλήρημα του? Δεν είμαι πόντιος και ούτε έχω έχω σχέση με την εύξεινο. Αλλά με αυτά που κάνει… και λέει… προσβάλει νομίζω του πόντιους.

  • Η επιστολή είναι προς τον Σαββίδη ή προς διαφήμιση του γράφοντος στα media??
    5 γραμμές κείμενο για γλύψιμο και τάνυσμα…

  • Τιναφτορε ?? Μιλάει σαν πρόεδρος ?? Ρώτησε τα μέλη του τη ομάδα είναι ?? Άντε 3 και λίγο συγχαρητήρια στον Ιβάν

  • ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΣΑΝΙΔΗΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.ΤΩΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

  • Τι λές ρε Σανίδι; Τους υπόλοιπους μας ρώτησες; πως πήρες απόφαση μόνος σου και έβγαλες ανακοίνωση;Μαγαζάκι σου το έκανες; Νομίζω ήρθε ο χρόνος σου για σύνταξη, να μπει κανένας νέος, φτάνει πιά..

  • Γιατί αφήνεις και κανέναν. Δήθεν τον περιμένεις. Δηλαδή κάθεσαι γιατί δεν υπάρχει άλλος;Ας γελάσουμε.Αφήνεις την καρέκλα εσύ. Πως θα υπάρχεις μετά;

  • Μην λετε για τον ΠΑΟΚ κανεις απο σας αλλα για τον Σανιδη , αυτος ειναι το προβλημα σας και γενικα το προβλημα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.