Ο συντοπίτης μας σεφ, Νίκος Κουλούσιας, μίλησε, σήμερα, στο Ραδιόφωνο 24/7, στους 88,6, για τις προετοιμασίες του βασιλικού γάμου, του πρίγκηπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

16 Μαΐου 2018
18:29
Κανένα σχόλιο

Μέσα από το ανάκτορο του Ουίνδσορ, ο καταξιωμένος σεφ Νίκος Κουλούσιας μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Βρε Καλώς τους”, με τον Αντώνη Φουρλή και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, για τις προετοιμασίες του βασιλικού γάμου, του πρίγκηπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, το μενού της δεξίωσης και την μανία που επικρατεί στην Μεγάλη Βρετανία για το πολυαναμενόμενο γεγονός. Όπως τόνισε, ο ίδιος βρίκσεται στο Ουίνδσορ από τον Μάρτιο, οπότε και ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τον γάμο, οι οποίες περιελάμβαναν δοκιμασίες, αγορά πρώτων υλών, ελέγχους ασφάλειας. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, μέχρι να εγκριθεί το τελικό μενού, χρειάστηκε να γραφτούν περισσότερα από 50!

Ο κ. Κουλούσιας, αν και δεν μπορούσε να αποκαλύψει λεπτομέρειες του μενού, δεν απέφυγε να μιλήσει για το “ύφος” του, το οποίο περιλαμβάνει παραδοσιακά αγγλικά πιάτα, με μοντέρνες πινελιές από αμερικανική και βραζιλιανική κουζίνα, ενώ δεν θα απουσιάσει το ελαιόλαδο και ο κρόκος Κοζάνης, καθώς η πόλη της δυτικής Μακεδονίας είναι και η ιδιαίτερη πατρίδα του έλληνα σεφ.

Όπως είπε ο κ. Κουλούσιας, ο επικεφαλής σεφ έχει μαγειρέψει και στον γάμο του πρίγκηπα Γουίλιαμ και μέσω συνεργατών απηύθυνε την πρόσκληση και στον Έλληνα συνάδελφό του. Σχετικά με την μανία με τα αναμνηστικά που έχουν κυκλοφορήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο με τα πρόσωπα των μελλόνυμφων, από σημαιάκια μέχρι cupcakes, ο έλληνας σεφ τόνισε πως τα καταστήματα αναμένουν να κάνουν τζίρο περίπου δέκα εκατομμύρια ευρώ!

Ο κ. Κουλουσιας θα βρίσκεται στην Αθήνα μία ημέρα ακριβώς μετά τον γάμο, σε μαγαζί στο Χαλάνδρι, όπου θα δώσει συνέντευξη Τύπου και θα υπάρξει και δείγμα, από το φαγητό που ετοίμασε για τον γάμο.

Πηγή http://www.news247.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.