kozan.gr: Από τη ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε. “επιστροφή” στο δήμο Κοζάνης

17 Μαΐου 2018
15:04
Κανένα σχόλιο

Με την από 15-7-2005 σύμβαση, ο Δήμος Κοζάνης παραχώρησε στη ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ, χωρίς αντάλλαγμα, τη χρήση ενός οικοπέδου έκτασης 7968 τ.μ. στην περιοχή ΝΙΑΜΕΡΟΣ, μαζί με τις κτιριακές εγκαταστάσεις αυτού και του μηχανολογικού εξοπλισμού κυριότητας αυτού, για τις ανάγκες του ΟΣΔΑ Δυτικής Μακεδονίας, για χρονικό διάστημα είκοσι ετών, δηλαδή μέχρι  31-12-2025. Την έκταση αυτή χρησιμοποίησε η ΔΙΑΔΥΜΑ μέχρι και την 31/3/2018, οπότε και ξεκίνησε η λειτουργία του νέου Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων Κοζάνης στη θέση “Κασλάς”.

Με δεδομένο ότι δεν υφίσταται πλέον ανάγκη χρήσης του οικοπέδου αυτού στην περιοχή ΝΙΑΜΕΡΟΣ και λόγω λειτουργίας του νέου σταθμού η ΔΙΑΔΥΜΑ, στο πρόσφατο διοικητικό συμβούλιο αποφασίστηκε η ΔΙΑΔΥΜΑ να επιστρέψει τη χρήση του οικοπέδου στο Δήμο Κοζάνης, με τη σύνταξη του σχετικού πρωτοκόλλου παράδοσης-παραλαβής από στελέχη της εταιρείας και του Δήμου Κοζάνης.

kozan.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.