Το Σωματείο Εργαζομένων Δ.Ε.Σ.Μ.Η.Ε. ΔΕΗ Η «ΕΝΩΣΗ» χαιρετίζει την ίδρυση του Εργοταξιακού Σωματείου στην μονάδα ΑΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ V

27 Ιανουαρίου 2017
11:27

Το Σωματείο Εργαζομένων Δ.Ε.Σ.Μ.Η.Ε. ΔΕΗ Η «ΕΝΩΣΗ» χαιρετίζει την ίδρυση του Εργοταξιακού Σωματείου απο τους εργαζόμενους στην μονάδα ΑΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ V και τους συγχαίρει για το θάρρος και την δύναμη στο να δημιουργήσουν Σωματείο σε μια περίοδο, όπου βάλλονται τα εργασιακά δικαιώματα και οι μισθοί των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα και όχι μόνο, σε μια περίοδο όπου το Σ/Κ όχι στο σύνολο του ευτυχώς, δεν αφουγκράζεται και δεν ανταποκρίνεται στα προβλήματα των εργαζομένων αλλά και των ανέργων.

Το Σωματείο «ΕΝΩΣΗ» σας εύχεται καλή δύναμη στον δύσκολο δρόμο που διαλέξατε και σας δηλώνουμε ότι θα είμαστε δίπλα σας όποτε και όταν μας χρειαστείτε.

ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΙΚΕΣ.

3 σχόλια

    • Ξερολουκουμο για την συνδικαλιστικη γραφειοκρατεια πάσης φύσεως χρωμάτων
      Ξεκινισε το γλείψιμο και τι καλά κάνετε παιδιά και αγώνες κλπ κλπ. Άλλα στο πίσω μέρος του μυαλού είναι τι εκλογική λοβιτούρα θα κάνουμε να βγάλουμε καμιά 150 αντιπροσωπους για να διαιωνίζεται ο κομματικός στρατός μας.
      Πάμε στοίχημα ότι αν πουν δεν βγάζουμε αντιπροσωπους για ΕΚ και ΓΣΕΕ δεν θα τους δώσει σημασία κανένας;

  • Ακόμα κλαίει απο συγκίνηση ο big John της Ένωσης και στέλνει συγχαρήκια όπου γίνονται εκλογές. Έβαλε πλώρη για το εργατικό κέντρο και συγκινείται πιο εύκολα. Η συγκίνηση φυσικά πάει και με κανέναν αντιπρόσωπο μαζί, είναι κάτι σαν τις περειφερειακές εκλογές. Μέχρι και ο τσάπας απο το Δήμο βγήκε αλλά ο big John δεν πρόκανε. Που πας ρε Καραμήτρο;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.