Kozan.gr: Χύτρα Ειδήσεων: Από την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας στο Δήμο Κοζάνης;

18 Μαΐου 2018
09:49

Τη μεταπήδησή του από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στο Δήμο Κοζάνης, ενόψει των εκλογών του 2019, διερευνά ο περιφερειακός σύμβουλος του συνδυασμού “Ανατροπή – Δημιουργία”, Γιώργος Χριστοφορίδης. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της στήλης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Κοζάνης, εξετάζει, μαζί με κάποιους ακόμη ανθρώπους, από το συνδικαλιστικό χώρο και τους ποντιακούς συλλόγους, τη δημιουργία ενός ανεξάρτητου συνδυασμού στον οποίο δεν έχει γίνει ακόμη ξεκάθαρο αν θα ηγείται ή αν, απλώς, θα συμμετέχει. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που μαθαίνουμε είναι πως συζητά και σύντομα αναμένεται να αποκαλύψει τις προθέσεις του, εφόσον κι εάν βρει πρόσφορο έδαφος.

Η Χύτρα

25 σχόλια

    • ?????????? ο τόπος δεν χρειάζεται άλλους συνδικαλιστές ανθρώπους τις θεωρίας και της κουβέντας , ο τόπος και κάθε τόπος χρειάζεται ανθρώπους της δουλείας και του μόχθου .
      Εσύ μπορεί να τον χρειάζεσαι για να σε βολέψει σε κάποια δουλειά που να μην έχει κόπο άλλα νέα έχει χρήμα ( δήμος )

      • Μάλλον δεν τον γνωρίζεις τον Γιώργο. Ο άνθρωπος είναι πάνω στο JCB 300 μέρες το χρόνο ανεξάρτητα αν είναι σε ωράριο εργασίας. Μακάρι όλοι οι συνδικαλιστές να ήταν σαν και αυτόν.

  • Όπως δήλωνε ανεξάρτητος και ο συνδυασμός του Καρυπίδη…. Αφήστε τους συλλόγους και μη τους εμπλέκετε πάλι στα μικροκομματικά μαγειρέματα!

  • Αφού έκαναν….. « έργο» στην Περιφέρεια θα το … εξαπλώνουν και στο Δήμο! Το μηδέν του ΕΣΠΑ θα το παει ο Γιώργος στο υπό το μηδεν στο Δήμο . Άιντε ρε στα σπίτια σας όλοι οι ανίκανοι μας κάνατε πρώτους στην ανεργια σε όλη την Ευρώπη και θέλετε να πάτε και παραπέρα . Ο αριβίστας πασοκοσυριζαίος που τακίμιάσε με τους ΑΝΕΛοδεξιούς τον Κεχαγιά και τον πλακεντά και θα το παίξει τώρα ανεξάρτητος σωτήρας στον Δήμο. Αιντε λέμε μας κουράσατε

  • Δημοτικός υπάλληλος ( ο συγκεκριμένος πολύ κούραση ) έγινε συνδικαλιστής ( εκεί να δεις παρά πολύ κούραση ) , έγινε περιφερικός σύμβουλος ( κούραση ). Ο σοφός ελληνικός λαός μην δει άνθρωπο να κάθεται να μην δουλεύει και να παραμυθιάζει τους συναδέλφους (συνδικαλιστής) αυτούς ζηλεύει αυτούς ψηφίζει

    • Ο Δημοτικός Υπάλληλος που ειρωνεύεσαι δουλεύει πολύ περισσότερο όχι απ’ όσο πρέπει αλλά και από όσο φαντάζεσαι. Μπορείς να δεις βίντεο από αποχιωνισμούς όπως και σε άλλες έκτακτες ανάγκες και σε διάφορα έργα. Μην τσουβαλιάζεται τα πάντα. Πρώτα ενημερωθείτε και μετά αγγίξτε το πληκτρολόγιό σας.

  • Η Τοπική Αυτοδιοίκηση χρειάζεται ανθρώπους αυτοδιοικητικούς και όχι γηρολόγους τύπου Κοσματόπουλου κ.λ.π.

  • ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Ο ΛΕΥΤΕΡΑΚΗΣ ΒΓΗΚΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΛΟΙ, ΜΑ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ !!!

  • ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΙΩΑΝΝΙΔΗ, ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙ !!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.