“Σπάρτακος”: Δεν ξεχνώ, ζητώ ΔΙΚΑΙΩΣΗ.

18 Μαΐου 2018
12:38

Με την βαρύτητα που προσδίδει στην ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων το γεγονός ότι σχεδόν μετά 20 χρόνια ενώθηκαν οι Ομοσπονδίες, θέλοντας να στείλουν πιο δυνατά το μήνυμα για την ανάγκη διεθνοποίησης του ζητήματος της Γενοκτονίας των Ποντίων, ο Σπάρτακος τιμά τη μνήμη των θυμάτων του Ποντιακού Ελληνισμού εκφράζοντας σεβασμό στη θυσία ενδυναμώνοντας με τη φωνή του τη διεκδίκηση του αιτήματος της διεθνούς αναγνώρισης.

Μόλις έναν χρόνο πριν από την 100ή επέτειο, 353.000 θύματα εξακολουθούν να ζητούν δικαίωση ενώ οι Τούρκοι όχι μόνο επιμένουν στο  να αρνούνται τη σφαγή του 1922 αλλά και όταν βρίσκονται αντιμέτωποι με αδιάσειστα ντοκουμέντα, τα αποδίδουν στις … αναπόφευκτες ακρότητες του πολέμου. Η αλήθεια όμως είναι πολύ πολύ διαφορετική και αυτή η αλήθεια «κραυγάζει
για δικαίωση.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ τιμά την μνήμη του ποντιακού Ελληνισμού, συμμετέχει στις εκδηλώσεις συλλόγων και φορέων, αποτίοντας το δικό του φόρο τιμής στα χιλιάδες θύματα της τουρκικής θηριωδίας.

8 σχόλια

  • εντάξει βγάλατε το μεροκάμματο με την ανακοίνωση που πραγματικά ούτε την πιστεύετε αλλά μόνο για τα μάτια την κάνατε
    μήπως πρέπει να δούμε και λίγο για τα οικονομικά του σωματείου και τις δημόσιες σχέσεις ;

  • Όταν βγαίνει μια ανακοίνωση γι να τιμήσουν τους χιλιάδες νεκρούς μας πρέπει και οι σχολιαστές να μην είναι ασεβείς . Ντροπή σας , υπάρχουν τόσες ανακοινώσεις που σε αυτές θα μπορούσατε να γράψετε τα σχόλια σας

  • Όταν μία ανακοινοσούλα την βγάζεις από υπόχρεωση και όχι γιατί το πιστεύεις και μάλιστα από συγκεκριμένους τότε ναι δικαιολογούν το μεροκάματο

  • Εσύ ρε φίλε είσαι απ τους συντάκτες της ανακοίνωσης κ ξέρεις ότι βγήκε από υποχρέωση; μιζερε ανθρωπε

  • Δέν είμαι συντάκτης της ανακοίνωσης αλλά ξέρω καλά τους συντάκτες γιαυτό μόνον μιζέρος δέν είμαι

  • Εισαι προσβλητικός και ανόητος και δε δικαιολογείσαι οποιοι κι αν συνέταξαν την ανακοίνωση για τη γενοκτονια των Ποντίων και γενικότερα των Ελλήνων προσφύγων του 1922.!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.