Σχεδόν ολοκληρώθηκε, το ψηφιδωτό έμβλημα που θα τοποθετηθεί πάνω από την κεντρική πύλη της ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑΣ, του νέου γηπέδου της Α.Ε.Κ – Κατασκευαστής ο συντοπίτης μας Ιωάννης Σ. Παπαδόπουλος και το εργαστήρι του

19 Μαΐου 2018
21:40

Σχεδόν ολοκληρώθηκε, το ψηφιδωτό έμβλημα που θα τοποθετηθεί πάνω από την κεντρική πύλη της ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑΣ, του νέου γηπέδου της Α.Ε.Κ. Κατασκευαστής ο συντοπίτης μας Ιωάννης Σ. Παπαδόπουλος και το εργαστήρι του. Όπως γράφει ο ίδιος στην επίσημη ιστοσελίδα του εργαστηρίου του:” “Τελειώσαμε την ψηφοθέτηση. Έμειναν μόνο ελάχιστες ψηφίδες για κάποιους ξεχασμένους φίλους που θέλουν να συμμετέχουν κι αυτοί, με την τοποθέτηση μιας ψηφίδας, στην κατασκευή του εμβλήματος. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα προγραμματίζουμε να πέσει το κονίαμα και να ολοκληρωθεί η κατασκευή του ψηφιδωτού. Το ψηφιδωτό έμβλημα θα τοποθετηθεί πάνω από την κεντρική πύλη της ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑΣ, του νέου γηπέδου της Α.Ε.Κ.”

 

 

14 σχόλια

    • Όσοι γράφουν 2014 φαντάζομαι έννοουν την νέα παε η οποία όμως έχει το ίδιο αφμ με την προ 2014 εξου και ηιδια ονομασια. Αυτοί παε υποστηριζουν; πχ υποστηρίζουν παοκ 1979;
      Η υποστηρίζουν το σωματείο που ιδρυθυκε το 1929 διότι τότε απέκτησε δικεφαλο μετα τη συγχώνευση με την αεκ Θεσσαλονίκης.
      Κατανοητό πάντως. Είναι λογικο οπαδοι προέδρου να ζηλεύουν φιλάθλους συλλογου
      Όσο για το “χάρτινο” ρωτήστε τους ατρόμητος, Πανιώνιος, γιαννενα κλπ φίλες δυνάμεις.
      Πάντως όποιος νιώθει αδικημένος από την διεφθαρμένη επό που “ήρθε στην Θεσσαλονίκη” υπάρχει το cas.
      Αντε σας περιμένει να αποδοσει δικαιοσυνη

  • Ωπα, νατα τα παιδια, σε ολα τα αρθρα της ΑΕΚ..
    Περαστικα σας και του χρονου τα ιδια να κανετε…..
    ΑΕΚ μονο
    Μπραβο κυριε Παπαδοπουλε για το εργο σας με τον “ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ” αετο!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.