Καταδίκη της επίθεσης στον Γιάννη Μπούταρη από το δήμαρχο Κοζάνης Λ. Ιωαννίδη

20 Μαΐου 2018
06:40

Άμεση, απόλυτη και χωρίς αστερίσκους καταδίκη της επίθεσης στον Γιάννη Μπούταρη. Είναι εύκολη, βολική, ασφαλής η δαιμονοποίηση της άλλης άποψης, άλλα συχνά έχει αυτά τα αποτελέσματα. Και εννοείται πως τέτοιες συμπεριφορές δεν συνάδουν και δεν πρέπει να συνάδουν με τις εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα της ποντιακής γενοκτονίας.

Από τη σελίδα στο facebook του δημάρχου Κοζάνης Λ. Ιωαννίδη

49 σχόλια

  • Σίγουρα λύση δεν είναι η επίθεση σε ότι και σ όποια διαφορά κι αν υπάρχει.
    Ο δημόσιος διάλογος για την επίλυση αυτών των διαφορών είναι πιστεύω ο καλύτερος δρόμος.
    Όμως επειδή έπιασε όλα τα κόμματα και όλους τους Δημάρχους ψυχοπόνεση, να θυμίσω ότι: Ότι έσπειρες θα θερίσεις.
    Οι κατά καιρούς δηλώσεις του κ. Μπουτάρη για τους Ποντίους, για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας κ.τ.λ., ήταν προκλητικότατες.

    • Οι αρνητές της γενοκτονίας θα πρέπει να διώκονται ποινικά, όπως ισχύει για το εβραϊκό ολοκαύτωμα.

      • Ποινικα . Οχι χειροδικα. Αλλα κι αυτος πηγαινε γυρευοντας. Δε σταματαει να ριχνει λαδι στη φωτια. Μπας κι ηταν προβοκατσια;

      • Οι ποντιακοί σύλλογοι θα πρεπει συντονισμένα ανα δέκα να υποβάλουν μηνύσεις σε κάποιους απο αυτούς ( Μπουτάρης , Φίλης ) να τους τρέχουν στα δικαστήρια με Χριστός να ζητήσουν επίσημα συγνώμη . Και να παραδειγματίζονται οι επόμενοι που θα θελήσουν να κερδίσουν δημοσιότητα εις βάρος των νεκρών μας

      • Πες τα Χρυσόστομε. Αυτό το μέτρο (νόμος) είναι καλύτερο. Κάθε μορφή βίας (σωματικής ή λεκτικής) πρέπει να καταδικάζεται.

  • Όταν κλοσάς αυγά φιδιού μην περιμένεις να βγουν καρδερίνες δήμαρχε η αλλιώς μην ξύνεσαι στην κλιτσα του τσομπάνη
    ασε που με την αποδοχή του συνωστισμού στην Σμύρνη δεν έβγαλες αχνα

  • Εσεις Λευτεράκη οι ψεύτο αριστεροί δημιουργήσατε τον «διάλογο» των επιθέσεων… δεν ξερεις οπως έστρωσες θα κοιμηθεις.; Άντε κ Καλη απελευθέρωση!

  • Λευτέρη μου σίγουρα η βία σε όποια της μορφή είναι βία Όταν όμως είσαι δημόσιο πρόσωπο πρέπει διαχρονικά να προσέχεις τι λες και τι κάνεις Ο κ Μπουτάρης γιατί πήγε στην εκδήλωση αφού κατά καιρούς έλεγε διάφορα Πιστεύει στην γενοκτονία των Ποντίων ή πιστεύει ότι ήταν συνωστισμός Ας πρόσεχε

  • δήμαρχε,την προδοσία πολλοί την αγάπησαν αλλά τον προδότη κανείς,έχετε μία αδικαιολόγητη εμμονή με την εκχώρηση του ιερού ονόματος της μακεδονίας σε ξένη δύναμη,και αυτό δεν το ξεχνάμε…δεν σε βλέπω να εκφράζεις κανενός είδους διαμαρτυρία για τις δεκάδες επιθέσεις,των κρατικών υπαλλήλων του ρουβίκωνα.

  • Μόνο αυτό :
    “Η βία, είτε φυσική είτε ψυχική, είναι μια αναζήτηση της ταυτότητας και του νοήματος. Όσο λιγότερη ταυτότητα, τόσο μεγαλύτερη βία”.
    (Μάρσαλ Μακ Λούαν, 1911-1980, Καναδός επικοινωνιολόγος)

  • Στη δημοκρατία δε χωρούν υμνητές του φασισμού, ούτε πρόσωπα που κάνουν δηλώσεις υπέρ του φασίστα Κεμάλ.

  • Λευτέρη Ιωαννίδη ψήφισμα και καταδίκη της διαπραγμάτευσης του ονόματος Μακεδονία δεν εξεδωσες …. Έρχονται οι εκλογές …

  • Δήμαρχε απομόνωσε τους φασίστες,τους αρνητές της γενοκτονίας, τους υμνηστές του φασισμού, των ναζί και των νεότουρκων. Μόνο με απομόνωση χτυπιέται ο φασισμός.

  • Λευτέρη της ίδιες βλακείες λες και εσυ για την Μακεδονία . Τον ακολουθείς στις δηλώσεις του

  • ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ-ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΩΓΑΝ ΤΟ ΠΡΩΙ , ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΞΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ-Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ-ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ;ΜΗ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΑΛΛΟ.

  • ο κύριος μπουτάρης θα πρεπεί κάποια στιγμή να καταλάβει ότι είναι δήμαρχος της πρωτεύουσας της Μακεδονίας,και όχι εκπρόσωπος του VMRO.

    • Αυτός αναγνωρίζει ως Μακεδονία τα Σκόπια, το ίδιο και ο δικός μας που υποστηρίζει τον αρνητή

  • Ανώνυμος

    20 Μαΐου 2018 thesecretrealtruth.blogspot

    Ο Γιάννης Μπουτάρης όρισε τα γεγονότα ή τουλάχιστον τα προκάλεσε. Αυτή είναι η σκληρή ψυχρή πραγματικότητα
    Όταν δήλωσε πως χέστηκε για το αν ο Κεμάλ σκότωσε Ελληνες, δεν τον καταδίκασε κανείς. Ούτε όταν ασκούσε εξωτερική πολιτική επισκεπτόμενος τα Σκόπια ή με τις κατά καιρούς δηλώσεις του για τις οποίες οι Σκοπιανοί θα πρέπει να του στήσουν ένα άγαλμα. Ούτε όταν έδωσε το πράσινο φως για πολύχρωμη εκδήλωση παράλληλα με εκείνη της μνήμης μιας σφαγής.

  • Μην του γράφετε αρνητικά σχόλια του δημάρχου . Ο θείος του ο Κυριάκος θέλει να του παρει την δουλειά.

  • Όταν τα Συριζόπουλα τραμπούκιζαν όλο το πολιτικό προσωπικό της χώρας που ήταν οι ευαισθησίες ;;;
    Όταν κάποιοι δημοτικοί του σύμβουλοι προπηλάκιζαν υπουργούς σε εορταστικές μέρες στην Κοζάνη που ήταν ;;;
    Η δημοκρατική ευσθησία ειναι αλά κάρτ !!!!

  • Μη φοβάσαι ρε Λευ εδώ είναι όλοι κοιμισμένοι, δεν παίζουν τέτοια σκηνικά, εδώ θα σε ξαναβγάλουν κιόλας, θα το δεις και δεν θα το πιστεύεις ούτε εσύ ο ίδιος …

    • Νομίζω πως ο Λευτέρης έχει καταδικάσει πολιτικά τον εαυτό του , τώρα μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να τον σώσει γιατί εκεί είναι όλοι τους εθνομηδενιστες

  • Λευτέρη δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπουτάρης προκαλεί. Τα ίδια έκανε και το 2010 που πήγε στην λειτουργία του Άνθιμου. Τότε όλα τα ΜΜΕ ασχολούνταν με αυτόν και εκτοξεύθηκαν τα ποσοστά του στις εκλογές. Δεν είναι τυχαίες οι δηλώσεις αυτές και η παρουσία του ενώ ήξερε πως είναι κόκκινο πανί.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.