kozan.gr: Την Κοζάνη επισκέφτηκε σήμερα Κυριακή 20/5 η Πολιτική Ακαδημία της Ν.Δ.: «Ο κ. Τσίπρας είναι επιρρεπής σε λάθη και γκάφες. Ανά πάσα στιγμή οι εκλογές μπορεί να είναι μπροστά μας» (Βίντεο & Φωτογραφίες)

20 Μαΐου 2018
12:37

Την Κοζάνη, επισκέφτηκε σήμερα Κυριακή 20/5 η Πολιτική Ακαδημία της Ν.Δ. με σκοπό να παράσχει υψηλού επιπέδου επιμόρφωση και να διαμορφώσει στελέχη υψηλής εξειδίκευσης, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις των συμμετεχόντων σε ζητήματα που σχετίζονται με το σύγχρονο πολιτικό και οικονομικό περιβάλλον, να τους εξοικειώσει  με τις κατάλληλες θεωρητικές και πρακτικές μεθόδους προκειμένου να είναι σε θέση να ανταποκριθούν σε αυτό το περιβάλλον και να συμβάλει στην ομοιογένεια του πολιτικού λόγου των στελεχών που εκφράζουν τις θέσεις του κόμματος σε οποιοδήποτε επίπεδο. Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα Κωνσταντίνου Καραμανλή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Στην κάμερα του Kozan.gr μίλησαν οι: Βασίλης Φεύγας, Σύμβουλος Στρατηγικής και Επικοινωνίας της Ν.Δ. και Νίκος Ταχιάος Αναπληρωτής Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού Ν.Δ. Τα στελέχη του κόμματος δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένα από την ποιότητα και την προσέλευση των στελεχών, ενώ ο κ. Ταχιάος δήλωσε πως: «Ο κ. Τσίπρας είναι επιρρεπής σε λάθη και γκάφες. Ανά πάσα στιγμή οι εκλογές μπορεί να είναι μπροστά μας».

20 σχόλια

  • ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΕΛΕΙΠΕ Η ΤΣΙΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ.

  • Το κόμμα που κατέστρεψε την Ελλάδα θέλει να επανέλθει…
    Οι άνθρωποι που κατέστρεψαν την Ελλάδα θέλουν να επανέλθουν…
    Τα μυαλά που κατέστρεψαν την Ελλάδα δεν αλλάζουν…
    Με παλιά υλικά καινούργια οικοδομή δεν χτίζεις…

    • Δεν υπάρχει πιο σαθρό πράγμα στην πολιτική σκηνή της χώρας αυτή τη στιγμή απο την οικογένεια Μητσοτάκη,το ξέρουν και οι πέτρες.

    • αντιγράφετε το σύστημα των συριζοτρολλ τώρα;; “οι άλλοι είναι χειρότεροι και εσείς λιγότερο χειρότεροι;;;”

  • Όποιος δεν θυμάται το παρελθόν του, είναι καταδικασμένος να το ξαναζήσει.
    Χρεοκοπήσατε την χώρα και μας ζητάτε να το ξανακάνετε δείχνοντας σαν φταίχτες τους Τωρινούς !
    Πίσω στο χρονοντούλαπο !

  • Χαιρετάει κούκλες βιτρίνας. Δένει τα κορδόνια μπροστά στο στρ. άγημα. Μας είπε παραμονές του ξεριζωμού των Ποντίων για ειρηνική συνύπαρξη στην Ίμβρο. Πήγε εκδρομή στην Τουρκία και ξέχασε τα διαβατήρια….τι άλλο, τι άλλο

    • Εχεις δικιο που να συγκριθει ο μητσοτακης με τον μεγα ηγετη τσιπρα, που εσκισε τα μνημονια,που κατηργησε το ενφια που εδωσε την 13 και 14 συνταξη που αυξησεντων τον κατωτατο στα 786 ευρω που δεν πουλησε λιμανια,αεροδρομια,τρενα και προπαντων την δεη κτλ κτλ!!!!!

  • Το προπαγανδα της νδ έχει περάσει πραγματικά σε άλλο επίπεδο.

    Είναι βουτηγμένοι στη διαφθορά και κατηγορούν “τους άλλους” για διαφθορά.

    Έχουν φτωχοποιησει την Ελλάδα και κατηγορούν “τους άλλους” ότι Έχουν φτωχοποιησει την Ελλάδα

    Έχουν συνθέσει τις χειρότερες κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης και κατηγορούν “τους αλλους” ότι είναι η χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης

    Και τώρα κατηγορούν για γκάφες τον Τσίπρα ενώ, ακουσον άκουσον έχουν αρχηγό τον μητσοτακη. Τον Μητσοτάκη…

    Πάνω που νόμισα ότι είχε και ο γκεμπελισμος τα όρια του!

  • Ποτε δεν ασχοληθηκε η αντιπολιτευση με θεματα ουσιας. Μονο κινησεις και φανφαρες μπιχτες για εντυπωσεις. Νομιζετε πως ετσι απαξιωνετε τους αλλους ενω μονο εκτιθεστε. Δε σας νοιαζει η πατριδα αλλα το αν κυβερνατε για να τρωτε. Τιποτε αλλο. Ο κοσμος σας βαρεθηκε ολους. Ας σας εκοβε να παιξετε σοβαρα και υπευθυνα στηριζοντας οπου πρεπει και διορθωνοντας οπου χρειαζεται. Αυτο ομως χρειαζεται μυαλο,παιδεια,ηθος,αγαπη για την πατριδα αυτη την τυρανισμενη απο εμας τους ιδιους πρωτα. Δυστυχως αποτυχατε ολοι.

  • Πολύ αραιοκατικοιμενους τούς βλέπω που είναι ο κόσμος
    1500 ψηφίσανε την Κυριακή
    Άρα δίκαιο είχε ο τρίτος πού βγήκε από τις εκλογές για μαγειρέματα.
    Μιχάλη έσυ μήν ακούς δεν έχει άλλωστε να σού… προσάψει κανείς τίποτα!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.