Eκπαιδευτική εκδρομή στην βιομηχανία ρομποτικών συστημάτων SUKOS ROBOTS και τον Δήμο Τρικκαίων πραγματοποίησε ομάδα φοιτητών του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας

20 Μαΐου 2018
20:16
Κανένα σχόλιο

Την Πέμπτη 17 Μαΐου ομάδα φοιτητών του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας με συνοδούς τους καθηγητές Δ. Φωτιάδη και Ι. Σινάτκα πραγματοποίησαν εκπαιδευτική εκδρομή στην βιομηχανία ρομποτικών συστημάτων SUKOS ROBOTS και τον Δήμο Τρικκαίων που είναι ένας από τους πιο δραστήριους Δήμους στην χώρα μας, σε θέματα πληροφορικής και αυτοματοποιημένης διαχείρισης κι εξυπηρέτησης των πολιτών του.

Η εκδρομή είχε θετικά αποτελέσματα για τους φοιτητές που γνώρισαν από κοντά δύο χώρους στους οποίους εφαρμόζονται όσα διδάσκονται στο πρόγραμμα σπουδών τους και για το Τμήμα, το οποίο διεύρυνε τις επαφές του στα πλαίσια της εξωστρέφειας με προοπτική μελλοντικών συνεργασιών του.

Ευχαριστούμε το Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας για την κάλυψη της δαπάνης μετακίνησης, τον Δήμο Τρικκαίων για την φιλοξενία και ξενάγηση στους χώρους και τις υπηρεσίες του, και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κ. Παπαστεργίου, τον Αντιδήμαρχο κ. Αναστασίου, τον εκπρόσωπο Τύπου κ. Μιχαλάκη, καθώς και το στέλεχος της eTrikala κ. Τόκτωρ για την φιλοξενία τους και τον χρόνο που αφιέρωσε ο καθένας τους για την ενημέρωση των φοιτητών και την ξενάγηση στις υπηρεσίες του Smart Trikala και τις εγκαταστάσεις του Μουσείου Αγροτικής – Βιομηχανικής Ζωής στο μύλο Ματσόπουλου.

Στην εταιρεία SUKOS ROBOTS που ιδρύθηκε το 1979 και στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην περιοχή της Λάρισας, το φιλόξενο προσωπικό της, ξενάγησε τους φοιτητές στα υπερσύγχρονα ρομποτικά συστήματα για αμυντικές, βιομηχανικές και περιβαλλοντικές εφαρμογές. Οι εντυπώσεις των φοιτητών ήταν άριστες και ορισμένοι ευελπιστούν στη δυνατότητα πραγματοποίησης της πρακτικής τους άσκησης στην εταιρεία αυτή.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.