Διαφωνίες και μικροεντάσεις στη σύσκεψη στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας σχετικά με τα προβλήματα που προκύπτουν με την ανάρτηση δασικών χαρτών στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης (Βίντεο)

27 Ιανουαρίου 2017
15:39

Διαφωνίες και μικροεντάσεις σημειώθηκαν στην τρίωρη σύσκεψη εργασίας, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή, στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, μεταξύ όλων των αρμόδιων φορέων, σχετικά με τα προβλήματα που προκύπτουν με την ανάρτηση δασικών χαρτών στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης. Αυτό που παρατηρήθηκε είναι ότι στο  περιεχόμενο των αναρτημένων Δασικών Χαρτών, δεν έχουν ληφθεί υπόψη, πουθενά, οι διανομές και οι αναδασμοί του εποικισμού. Αυτό έχει αποτέλεσμα να εμφανίζονται ως Δασικές ή Χορτολιβαδικές, εκτάσεις που καλλιεργούνται από τη στιγμή που δόθηκε ο τίτλος μέχρι και σήμερα ή εκτάσεις κληροτεμαχίων που δεν φέρουν στοιχεία δασικής βλάστησης να εμφανίζονται ανέκαθεν Δασικές. Αποτέλεσμα των παραπάνω, είναι να οδηγηθούν στην διαδικασία των αντιρρήσεων εκατοντάδες πολίτες που δεν θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να κάνουν ένσταση. Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ της τηλεόρασης του FLASH, που προβλήθηκε στη μεσημεριανή εκπομπή “Ώρα Αιχμής”:

7 σχόλια

  • ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Σ’ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ,ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ-Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;

  • Συγχαρητήρια στο ΤΕΕ. Θα δώσουμε και συγχαρητήρια στις υπηρεσιες αν το ξεμπλέξουν.
    Οι δασολόγοι που ειναι; Γιατί δεν τοποθετούνται; Μόνο οι μηχανικοί;

  • ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

    ΠΑΡΑΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ.

    ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

    ΠΑΝΤΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΔΙΚΑ ΣΕ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ
    ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ “ΔΗΜΕΥΣΗ ” ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ
    ΔΑΣΟΥΣ.

    ΤΑ ΖΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ !!!!

    ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ !!\

    ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ , ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΤΕ ΚΑΙ ΠΙΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

    ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΘΕΣΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

    ΜΟΝΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.