Εγγραφές στο Εσπερινό Γενικό Λύκειο Κοζάνης, από τη Δευτέρα 14 Μαΐου και μέχρι τις 31 Μαΐου

21 Μαΐου 2018
10:14

Το Εσπερινό Γενικό Λύκειο Κοζάνης σας ενημερώνει και σας προσκαλεί να γίνετε μέλος του.

Από τη Δευτέρα 14 Μαΐου και μέχρι τις 31 Μαΐου 2018 μπορούν οι μαθητές/τριες των Γυμνασίων, Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων να εγγραφούν,  να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη δημοσίων και εσπερινών ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2018-19 μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος https://e-eggrafes.minedu.gov.gr

 Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τον τρόπο εγγραφής μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά τις απογευματινές ώρες 17.00 μ. μ έως 20.30 μ.μ με το Εσπερινό Γενικό Λύκειο Κοζάνης στο τηλέφωνο 2461036525. Η εγγραφή σας γίνεται εύκολα από το σχολείο. Ιστοσελίδα : http://lyk-esp-kozan.koz.sch.gr

Επιλέξτε τη φοίτησής σας στο Εσπερινό Λύκειο Κοζάνης

  • Για να αποκτήσετε υψηλότερο μορφωτικό επίπεδο και περισσότερες γνώσεις αξιοποιώντας δημιουργικά τον χρόνο σας

  • Για φοιτήσετε σ’ ένα φιλικό και ήσυχο σχολείο με μικρό αριθμό μαθητών, στο οποίο διδάσκουν εκπαιδευτικοί με διάθεση να σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε τους στόχους σας

  • Για να αποκτήσετε Απολυτήριο Λυκείου που θα σας διευκολύνει στην εξεύρεση εργασίας

  • Για να διεκδικήσετε Ευνοϊκή πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μέσω των ειδικών Πανελλαδικών Eξετάσεων (με πιο εύκολα θέματα και με λιγότερη ύλη σε σχέση με τα ημερήσια Λύκεια) σε ποσοστό πρόσβασης 1% καθ’ υπέρβαση του αριθμού των εισακτέων.

  • Επίσης μπορείτε να συνεχίσετε τις σπουδές σας σε οποιοδήποτε δημόσιο ή ιδιωτικό ΙΕΚ και να αποκτήσουν πτυχίο ειδικότητας επιπέδου 5 ή σε ΕΠΑΛ και να αποκτήσουν πτυχίο ειδικότητας επιπέδου 4 ή 5.

Δικαίωμα εγγραφής

 Στο Εσπερινό Γενικό Λύκειο Κοζάνης μπορούν να εγγραφούν:

  • Ενήλικοι μαθητές/τριες με απολυτήριο Γυμνασίου ή απολυτήριο Σ.Δ.Ε. (Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας)

  • Ενήλικοι μαθητές/τριες που στο παρελθόν για οποιοδήποτε λόγο είχαν διακόψει τη φοίτησή τους από Γενικό λύκειο, ΤΕΕ, ΤΕΛ, ΕΠΑΣ, ΕΠΑΛ

  • Ενήλικοι μαθητές/τιες απόφοιτοι σχολών μαθητείας ΟΕΑΔ , άνεργοι καθώς και μητέρες ανηλίκων τέκνων με αποκλειστική οικιακή απασχόληση κ.α.

  • Ανήλικοι μαθητές/τριες, εφόσον αποδεδειγμένα εργάζονται (βεβαίωση εργασίας) ή απασχολούνται στην οικογενειακή επιχείρηση (με υπεύθυνη δήλωση γονέα)

Ένα σχόλιο

  • μεγαλη εφευρεση περναν στο πανεπιστημιο πολυ ευκολα γονεις ξυπνηστε με μεσο ορο 5 ο αλλος περασε πληροφορικης ΛΑΡΙΣΑΣ
    ΚΑΙ ΠΟΛΛΕς ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ,ΡΩΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΟΣ ΜΠΥ ΠΕΡΑΣΕ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑΝΕΝΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.