Ευχαριστήρια Ανακοίνωση του Ιππικού Συλλόγου Σιάτιστας

22 Μαΐου 2018
03:06
Κανένα σχόλιο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η «11η Πανελλήνια Συγκέντρωση Φίλων Ελεύθερης Ιππασίας» που διοργάνωσε ο Σύλλογος μας, στις 19-20 Μαΐου 2018, στην Σιάτιστα.

Στην Ιππική πορεία συμμετείχαν 74 ίπποι με ιππείς από τη Σιάτιστα, τη Γαλατινή, την Εράτυρα, τη Θεσσαλονίκη, την Κοζάνη, το Μικρόκαστρο, την Πτολεμαΐδα και άλλες περιοχές.

Το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε γλέντι στο ΒΙΟΠΑ Σιάτιστας με λαϊκοδημοτικό πρόγραμμα του Μουσικού Συγκροτήματος της Δώρας Αλεξίου και την Κυριακή η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την πορεία 20 χιλιομέτρων, με έναρξη στις 11 το πρωί από το Ιππικό Τρίαθλο(ιπποφορβείο συλλόγου), στην περιοχή Γιάγκοβη. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής έγινε στάση στην Ιερά Μονή της Θεοτόκου Μικροκάστρου  για προσκύνημα   και στη συνέχεια τα άλογα περνώντας από τον κεντρικό δρόμο της πόλης της Σιάτιστας κατευθύνθηκαν και πάλι στο Ιππικό Τρίαθλο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους τους ιππείς για τη συμμετοχή τους στην ιππική πορεία καθώς και τους ομίλους: Ιππικός Όμιλος ¨Μακεδονομάχοι¨, Ιππικός Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλατινής ¨Ο Ηνίοχος¨, Ιππικός Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Κοζάνης ¨Ο Άγιος Θεόδωρος¨ και την Ιππική Παρέα ¨Καβαλάρηδες Εράτυρας¨.

Επίσης, θέλει να ευχαριστήσει τους εκπροσώπους του Δήμου Βοΐου: τον Αντιδήμαρχο κ. Καρακουλάκη Παναγιώτη, την Πρόεδρο Δημοτικής Ενότητας Σιάτιστας κ. Δάρδα Καλλίοπη και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Μαγιάγκα Γεώργιο, τον Πρόεδρο του Περιφεριακού Συμβουλίου Δ. Μακεδονίας κ. Κεχαγιά Φώτη, τον κ. Κωνσταντινίδη Στάθη, τον κ. Τοπαλίδη Γεώργιο και όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του.

Τέλος, ευχαριστεί όλους τους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθεια τους, ώστε να γίνει σωστά η διοργάνωση, το Δήμο Βοΐου, το Αστυνομικό Τμήμα Σιάτιστας καθώς και τα Μ.Μ.Ε.: “Kozan.gr” και κ. Τέγο Αθανάσιο για το φωτογραφικό υλικό, “ert.gr”, RadioSierafm”, “siatista info”, “Radio Siatista”, “Tsotilli news”, “palo”, “cytoday”, “topics” και “myBlogs”, για την προβολή της εκδήλωσης αυτής.

Εκ μέρους του Δ.Σ.,

Η Αντιπρόεδρος, Γκίλια Ναούμα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.