kozan.gr: Ο δήμαρχος Κοζάνης για το “Ταμείο Δίκαιας Μετάβασης” για τις περιοχές που θα πληγούν από τις πολιτικές μείωσης εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα – Δωρεάν πετρέλαιο ζητά η ΔΕΥΑΚ από τη ΔΕΗ (Βίντεο)

27 Ιανουαρίου 2017
16:15

Στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας ο δήμαρχος Κοζάνης, Λ. Ιωαννίδης, αναφέρθηκε στο τι είναι το Ταμείο Δίκαιας Μετάβασης, το οποίο θα αφορά  θα πληγούν από τις πολιτικές μείωσης εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα. Η συγκεκριμένη απόφαση – πρόταση, για το Ταμείο, της Επιτροπής του Ευρωκοινοβουλίου., λήφθηκε σε πρόσφατη συνεδρίασή της. «Είναι ένα θέμα που αγγίζει τη Δυτική Μακεδονία και ιδιαίτερα τον ενεργειακό άξονα. Αυτό το ταμείο θα περιλαμβάνει το 2% των συνόλων των εσόδων από τις πωλήσεις του διοξειδίου του άνθρακα και θα χρηματοδοτεί τις Περιφέρειες οι οποίες έχουν χαρακτηριστικά απολύτως συγκεκριμένα», σημείωσε χαρακτηριστικά.  Επίσης, σχολιάζοντας το θέμα του δωρεάν πετρελαίου από τη ΔΕΗ, ανέφερε ότι έχει σταλεί επιστολή από την ΔΕΥΑΚ προς τη ΔΕΗ, με την οποία ζητά δωρεάν πετρέλαιο, μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα που επικράτησαν, το προηγούμενο διάστημα, στην περιοχή μας.

Δωρεάν πετρέλαιο ζητά η ΔΕΥΑΚ από τη ΔΕΗ

7 σχόλια

  • Δουλειά της ΔΕΗ δήμαρχε είναι να παράγει ρεύμα και όχι ατμό για την τηλεθέρμανση, την οποία πουλάς εσύ για χαβιάρι. Το να ζητάς πετρέλαιο από τη ΔΕΗ είναι θράσος. Εάν η πόλη της Κοζάνης ζητάει πετρέλαιο, τι να πούν τα χωριά;

  • Καλά θα μας τρελάνει; Δηλαδή για να μην βγάλουμε κέρατα ρε Δήμαρχε. Στα πλαίσια μείωσης c02 από καύση άνθρακα ζητάς τζάμπα πετρέλαιο για να παράγεις c02; Τόσο οικολόγοι; Μπρος τα οικονομικά του Δήμου τι είναι λίγο ακόμα c02; Δηλαδή ποιος το σκέφτηκε αυτό; Πόσο όλα στο γόνατο γραμμένα;

  • ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΤΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ;ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ – ΤΡΑΒΑ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ-ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΕΣ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.