Ισχυρή αστυνομική παρουσία με 7 κλούβες στο ΥΠΕΝ για το ΔΣ της ΔΕΗ (Φωτογραφίες)

23 Μαΐου 2018
09:53

Χαρακτηριστικό είναι ότι στον χώρο βρίσκονται επτά κλούβες των ΜΑΤ, ενώ αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το ΔΣ καλείται να λάβει αποφάσεις που αφορούν την πώληση των λιγνιτικών μονάδων και συγκεκριμένα:

1. Τα σχέδια όρων απόσχισης

2. Τις λογιστικές καταστάσεις

3. Την αναφορά του ελεγκτή

4. Την έκθεση του ΔΣ

5. Την πρόσκληση ενδιαφέροντος

6. Και τέλος θα αποφασίσει τη σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης για τις 26 Ιουνίου

Σημειώνεται ότι ως τα τέλη του μήνα προβλέπεται να δημοσιευτεί η πρόσκληση για τον σχετικό διαγωνισμό, με τους συνδικαλιστές της ΔΕΗ να αντιδρούν έντονα στην όλη διαδικασία και να έχουν δεσμευτεί για κινητοποιήσεις, εξ ου και η έντονη αστυνομική παρουσία στο ΥΠΕΝ. Στόχος της κυβέρνησης είναι να μην παρεμποδιστεί εκ νέου το ΔΣ, όπως συνέβη στις 3 Μαΐου, όταν και καταλήφθηκαν τα γραφεία της επιχείρησης.

Τέλος, σήμερα αναμένεται να υποβληθεί στο ΓΕΜΗ η αίτηση για καταχώριση των όρων της απόσχισης αλλά και η πρόσκληση για την έκτακτη ΓΣ στα τέλη Ιουνίου. Η δημοσίευση της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πώληση των δύο εταιρειών αναμένεται να γίνει μέχρι την επόμενη εβδομάδα έως τις 31 Μαΐου.

Κείμενο από energypress.gr

4 σχόλια

  • To γεγονος οτι θα ξαναπαρουν το τροφειο οι εργαζομενοι της ΔΕΗ, δεν αφηνει περιθωρια για αντιδρασεις απο αυτους…

    Οι συνδικαλιστες νοιαζονται μονο για το παρών και οχι μελλοντικα για την πορεια της ΔΕΗ αλλα και της Δυτικης Μακεδονιας.

    Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, τους μοιραζουν προκλητικα προνομια με σκοπο να προωθησουν ευκολοτερα το ξεπουλημα της ΔΕΗ.

  • Άντε επιτέλους να τελειώσει αυτή η κατάσταση πού επικρατεί με τούς συνδικαλιστές
    τρέχουν γιατί θα χάσουν τα προνόμια τους και τα φράγκα τους
    είνα σίγουρο ότι δεν νοιάζονται για τούς εργαζόμενους αυτό φαίνεται από τις πράξεις τους μπράβο στον Σταθάκη και στον Τσίπρα

  • Ο Βαταλης πήγε στο ΔΣ Μάστορα Καραλευθερη
    Πότε θά τόν διαγράψετε??
    Μπορείτε??
    Βαταλη είσαι μάγκας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.