Τελικός κυπέλλου μπάσκετ στη Λάρισα και στο βάθος… ΟΑΚΑ – Έμεινε εκτός η Κοζάνη, αν και είχε αναφερθεί σε δημοσιεύματα το Κλειστό της Λευκόνβρυσης

27 Ιανουαρίου 2017
17:15
Κανένα σχόλιο

Ο κύβος σχεδόν… ερρίφθη! Η Λάρισα είναι η πόλη που θα φιλοξενήσει τον φετινό τελικό κυπέλλου αλλά στην περίπτωση που δεν πληροί τις προϋποθέσεις θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ!

Μετά τη συνεδρίαση της ΕΟΚ το πρωί της Παρασκευής (27/1) παρουσία των εκπροσώπων του Παναθηναϊκού Superfoods και του Άρη, έχει παρθεί η απόφαση να διεξαχθεί στη Λάρισα ωστόσο θεωρείται δύσκολο να πάρει σάρκα και οστά η απόφαση της Ομοσπονδίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr το γήπεδο δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να φιλοξενήσει τον τελικό και αναμένεται να διεξαχθεί  στο ΟΑΚΑ. Όπερ και σημαίνει δεν υπάρχουν τουρνικέ για το ηλεκτρονικό εισιτήριο, ενώ άγνωστη παραμένει η κατάσταση που βρίσκονται οι κάμερες.

 Το gazzetta είχε γράψει πρώτο ότι ο τελικός θα φιλοξενηθεί τελικά στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα είναι το γήπεδο που θα φιλοξενήσει και τον φετινό τελικό.

Στη σύσκεψη της Ομοσπονδίας πάντως δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ των ανθρώπων του Άρη και του Γιώργου Βασιλακόπουλου. Συγκεκριμένα η σύσκεψη διακόπηκε για περίπου 15 λεπτά μετά από ένταση που επικράτησε μεταξύ των ανθρώπων του Άρη (Μάνος Λάσκαρης, Δημήτρης Παπακυριάκης και Γιώργος Σφυρής) και του προέδρου της ΕΟΚ, ο οποίος έφυγε από την αίθουσα. Ζήτησε την αποχώρηση του αντιπροέδρου της «κίτρινης» ΚΑΕ, Δημήτρη Παπακυριάκη και μόλις έγινε πράξη επέστρεψε για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Ο Άρης επέμεινε στη λύση της Ξάνθης τονίζοντας ότι είναι ασφαλές ότι δεν διαφωνεί η Αστυνομική Διεύθυνση και ότι μπορεί να συμβάλλει σε τεχνικά ζητήματα του γηπέδου. Παρόλα αυτά η περίπτωση της Ξάνθης, απορρίφθηκε.

Πάντως εάν και εφόσον ο τελικός διεξαχθεί τελικά στο ΟΑΚΑ θα πρέπει να γίνει μία μέρα νωρίτερα και δη στις 18/2 αντί για τις 19/2. Ο λόγος έχει να κάνει με τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΕΚΟλυμπιακού στις 19 Φεβρουαρίου και δεν μπορεί να μετατεθεί λόγω των υποχρεώσεων των «ερυθρολεύκων» στο Europa League (16/2).

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ, με συμμετοχή της διοίκησης της Ομοσπονδίας , των διοικήσεων των φιναλίστ του κυπέλλου Παναθηναϊκού και Αρη και εκπροσώπων τoυ Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, αποφασίστηκαν τα εξής:

Εγινε αποδεκτή η πρόταση των δύο σωματείων για διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου της 19/2 στη Λάρισας. Οι εκπρόσωποι της Αστυνομίας ενημέρωσαν ότι μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα (30/1) θα απαντήσουν επίσημα για το αν το συγκεκριμένο γήπεδο πληροί όλες τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας, για την ασφάλεια σε αθλητικούς χώρους και τις δυνατότητες διεξαγωγής αγώνων. Σε περίπτωση που αυτό δεν ισχύει, η εισήγηση της Αστυνομίας ήταν η διεξαγωγή του αγώνα στο ΟΑΚΑ και αυτή έγινε αποδεκτή».

gazzeta

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.