kozan.gr: Οι Εθελοντές Κυνοκομείου Πτολεμαΐδας καταγγέλουν το δήμο Εορδαίας για παράνομες περισυλλογές αδέσποτων σκύλων

24 Μαΐου 2018
22:34
Οι Εθελοντές Κυνοκομείου Πτολεμαΐδας καταγγέλουν το δήμο Εορδαίας για παρανομες περισυλλογες αδέσποτων σκύλων. Όπως γραφουν στη σελίδα τους στο facebook: “Ο δημος μας εβαλε <μπογια> να καθαρισει την πολη…απο τα <επιθετικα> αδεσποτα… Με εντολη δημαρχου και αντιδημαρχου να μαζευτουν τα ΑΣΤΕΙΡΩΤΑ ΘΗΛΥΚΑ….και να <μαντρωθουν> σε νεο κυνοκομειο,μια και το παλιο γεμισε,δεν μας απασχολει αν ειναι αδειοδοτημενοι οι χωροι ,ουτε φυσικα και η ευζωια των ζωων,αρκει να εξαφανιστουν απο την πολη… και η αρχη εγινε …με τον Καφετη,ο οποιος ειναι ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΣ,αφανταστα ταλαιπωρημενος απο παλαιοτερες περισυλλογες,με την αιτιολογια οτι κυνηγαει αυτοκινητα. Δευτερο ζωο που μαντρωθηκε ειναι η Ντεμπι,η οποια ειναι ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΗ και η αιτιολογια ειναι οτι ειναι γρια γι αυτο και ειναι χοντρη… ΜΑΖΕΨΤΕ λοιπον οσα μπορειτε,ταλαιπωρηστε τα ζωα με παρανομες περισυλλογες και μετακινησεις σε ακαταλληλους χωρους και μετα μπορειτε να διαμαρτυρεστε για επιθετικα ζωα. και στοιχημα…οσα ζωα κι αν μαζεψετε σε λιγες μερες θα εμφανιστουν νεα. Δικαιως διαμαρτυρεται ο κοσμος για την κατασταση,αλλα δεν θα επρεπε να γινουν ολα βαση νομου? ή αυτο δεν μας απασχοληθει?”

17 σχόλια

  • Έχετε καταντήσει αστείοι με την συμπεριφορά σας και άκρως προκλητικοί για τους ανθρώπους και ιδιαίτερα μετά τα επεισόδια εις βάρος παιδιών. Ντροπή σας

  • Κυνηγάει αυτοκίνητα. Μάλιστα.
    Το να τον χτυπήσουν, να προκληθεί κάποιο ατύχημα ή να πέσει κανένας μοτοσικλετιστής δεν είναι πρόβλημα.

    Να μη σχολιάσω για την ενόχληση των οδηγών και άλλων χρηστών της οδού γιατί ήδη οι απολίτιστοι σκυλόφιλοι άρχισαν να αφρίζουν, μιας και η ευζωία των σκυλιών είναι πιο σημαντική από αυτή των ανθρώπων.

    Ας τα αφήσουμε να κυκλοφορούν ελεύθερα για να υπενθυμίζουμε σε ιθαγενείς και ξένους πόσο τριτοκοσμική χώρα είμαστε.

    Αααααυτά είναι!!!

  • ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ,ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗΝ ΑΕΒΑΛ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ/ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΑΒΙΟΥΝ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΕΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΥΓΡΑΦΕΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

  • Ρε πάτε καλά;; Πολύ καλά κάνει ο Δήμος και ο κάθε Δήμος γιατί αυτοί είναι οι αρμόδιοι για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων. Αλήθεια, σας αρέσει η εικόνα των ελληνικών πόλεων που έχουν γίνει σκυλότοποι;;; Σας αρέσει που τα σκυλιά κάνουν επιθέσεις σε συμπολίτες σας;;; Ή που έχουν βρωμίσει τα πεζοδρόμια με τα ούρα και τις ακαθαρσίες τους;;; Για αυτά όλα τι έχετε να πείτε;;;
    Η υπομονή των κατοίκων έχει φτάσει στα όριά της!!! Σταματήστε να προκαλείτε με τις ανακοινώσεις σας

  • Exei katantisei aidia…..imouna mprosta sto sumvan oi skulofiles kuries theloun na ta pane se ksenodoxeio…kai meta o kosmos ta vazei me to dimo…me auto pou kanoun oi skulofiles kanoun ton kosmo na misoun ta skulia…

  • 5-10 σκυλόφιλες και μία πλήρως ανίκανη δημοτική αρχή Εορδαίας έχουν καταντήσει την πόλη πεδίο ακαθαρσιών αγέλων σκύλων όπου τα παιδιά και οι γυναίκες κινδυνεύουν να περπατήσουν μήπως δαγκωθούν και φαγωθούν από τις αγέλες. Αλλά βλέπεις τις 5-10 σκυλόφιλες τις ενδιαφέρει ο μπούμπη και ο καφετής αντί για τα μείζονα προβλήματα ασφάλειας και υγιεινής που με το έτσι θέλω οι ίδιοι μαζί με τον δήμο δημιουργούν στην κοινωνία, στα πλαίσια μιας σκυλομόδας των ημερών μας.

  • Μαζέψτε τα εσείς! Που τα έχετε δώσει και ονόματα…
    Φιλόζωοι του καναπέ και του πληκρολογίου!

  • Μπράβο στο Δήμο. Να μαζέψει όλα τα αδέσποτα, γιατί κινδυνεύει κόσμος. Όποιος θέλει να τα πάρει σπίτι του. Είναι απαράδεκτες αυτές οι αγέλες σκύλων να κυκλοφορούν μέσα στην πόλη.Αυτοί που τα θέλουν ελεύθερα, είναι μειοψηφία και οι αποφάσεις παίρνονται για την πλειοψηφία.

  • Σκυλοφιλοι ντροπή σας ανακάλεστε τη δημοσίευση ρεζιλευεστε!Επιτέλους! Δεν επιθυμεί κανένας το κακο των ζώων αυτών αλλά η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο! Χίλιες φορές να τα μαζεύουν εξάλλου παρα να τα σκοτώνουν με φόλες! Μπράβο στο δήμο καιρός ηταν

  • Σαν δε ντρέπεστε βγάζετε Κ ανακοίνωση!κανείς δε θέλει το κακο των ζώων αλλά περισσότερο των παιδιών μας! Προτιμάτε να τα βρίσκετε δηλητηριασμένα Δλδ? Ανακάλεστε και σιωπή! Μπράβο στο δήμο καιρός ηταν

  • Γιατι τόση κακια ρε παιδιά αντί να βριζουμε ο ένας τον άλλον ας ενωθούμε να πιέσουμε τους αρμόδιους του δήμου να κανει καλύτερα την δουλειά της ας προσφέρει έναν χώρο με πιο ανθρώπινες συνθήκες σε αυτά αυτά τα αμοίρα τα ζώα που υποφέρουν χειμώνα καλοκαίρι και όλοι θα είμαστε ικανοποιημένοι όλους μας χωράει αυτός ο πλανήτης.

  • Το αυτονόητο είναι σκυλόφιλη Γεωργία να αισθάνεστε τους πολύ σοβαρούς κινδύνους για τα παιδιά και την δημόσια υγεία και ασφάλεια όντας οι κύριοι υπεύθυνοι για την δημιουργία αγέλων με μεγαλόσωμα σκυλιά μέσα στον αστικό ιστό. Άσε λοιπόν κατά μέρους τα παχιά λόγια που είναι αέρας κοπανιστός. Σε καμιά απολύτως χώρα στον κόσμο μια ελάχιστη μειοψηφία όπως οι 5-10 σκυλόφιλες μέσα στις πόλεις μας δεν λειτουργεί τόσο επικίνδυνα ανεύθυνα σε βάρος ολόκληρης της κοινωνίας. Όπως ούτε ο δήμος δεν είναι τόσο ανίκανος και εγκληματικά αδιάφορος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.