kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Παύλος Τσότσος & Γιάννης Καραβασίλης δύο από τα πρόσωπα που, μεταξύ άλλων, εξετάζουν στον ΣΥΡΙΖΑ, για το δήμο Εορδαίας, στις εκλογές του 2019

25 Μαΐου 2018
12:29

Πέρασε καιρός από τότε που η στήλη είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον του Π. Τσότσου για το δημαρχιακό θώκο του δήμου Εορδαίας, ενόψει των εκλογών του 2019,  με τον εν ενεργεία περιφερειακό σύμβουλο, της παράταξης “Ανατροπή – Δημιουργία”, του Θ. Καρυπίδη, να εντείνει ακόμη περισσότερο την επιθυμία του αυτή, όσο πλησιάζει η κρίσιμη προεκλογική περίοδος. Κάνει επαφές, ενώ κι ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ βλέπει θετικά την υποψηφιότητά του, αφού, ας μην ξεχνάμε, ότι πολιτικά ο Π. Τσότσος, τα τελευταία χρόνια, ανήκει και “κινείται” στο χώρο των ΑΝΕΛ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Στο πλαίσιο όμως των ευρύτατων ανοιγμάτων, που επιδιώκει η Κουμουνδούρου, το τελευταίο διάστημα, στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ, άτυπα, έχει ανοίξει κουβέντα και για τ’ όνομα τού Γ. Καραβασίλη, το ενδιαφέρον του οποίου, για το δήμο Εορδαίας, είχε, επίσης, αποκαλύψει η στήλη. Ο εκπαιδευτικός Σ. Κοκκινίδης είναι μία ακόμη πρόταση, ωστόσο, απ’ ότι φαίνεται ο ΣΥΡΙΖΑ δε θέλει να επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος με επιλογές, άκρως, κομματικές. Την ίδια στιγμή ερωτηματικό παραμένει το τι θα κάνει ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης Π. Πλακεντάς, υποψηφιότητα που τη θέλουν πολύ (ίσως και περισσότερο απ’ όλες τις προαναφερόμενες) στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ. 

Η Χύτρα

 

11 σχόλια

  • Πλακεντάς;;;;;;
    Μου αρέσει που οι Νεοδημοκράτες θέλουν προσεταιριστούν την υποψηφιότητά του.Να προσέξουν μη μαλώσου οι δύο παρατάξεις!!!

  • Ο Καραβασίλης προτεινόμενος από τόν Σύριζα;
    καί σύ τέκνον Βρούτε!
    Πώς αλλάζουν οι καιροί.Βούλιαξε τό ΠΑΣΟΚ καί ολοι τήν έκαναν .Η δημοκρατική συμπαράταξη δέν πείθει Γιάννη καί σύ εμαθες στά οφίτσια.

  • ήμουνα νιος και γέρασα και πάλι τα ίδια ονόματα ακούγονται για υποψήφιοι δήμαρχοι. Η αλήθεια είναι ότι διαλέγουμε από φτηνά πανέρια. Κρίμα για την Πτολεμαΐδα. Κάθε τετραετία από το κακό στο χειρότερο.
    Καληνύχτα Πτολεμαΐδα, καληνύχτα Εορδαία.

  • Η ΒΡΥΖΙΔΟΥ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΝΑΡΡΑΧΗ Ο ΖΑΜΑΝΙΔΗΣ ΑΠΌ ΤΟ ΚΑΡΥΟΧΩΡΙ Ο ΤΣΟΤΣΟΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΟΜΑΝΟ Ο ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΑΓ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΙΟΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΉΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΟΣ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ, ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΆ ΈΧΟΥΝ ΟΙ ΞΈΝΟΙ ΣΤΟΝ ΔΉΜΟ ΜΑΣ ΈΛΕΟΣ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΑΣ ΞΥΠΝΉΣΟΥΜΕ……

  • Αγαπητέ φίλε που κρύβεσαι με την ανωνυμία σου. Το κλάμα το δάκρυ είναι ιδιαίτερο συναίσθημα. Το χαρίζουμε σε άτομα που αγαπάμε μην το σπαταλας άσκοπα. Σίγουρα θα είσαι Ανώτερος και παράγοντας της περιοχής και σου διαφεύγει η παρουσία ενός παρακατιανου.Εαν δεν κινησαι με σκοπιμότητα. Σε προσκαλώ λοιπόν σε καφέ γνωριμίας και σίγουρα θα πάρω πολλά από μια συνάντηση κουβέντα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την αποδοχή!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.