kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Κι ο Αγάπιος Γαβριηλίδης μεταξύ των προτάσεων, που εξετάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, για το δημαρχιακό θώκο στο δήμο Σερβίων – Βελβεντού, ενόψει των εκλογών του 2019

25 Μαΐου 2018
12:05

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, ο γιατρός, υποδιοικητής της 3ης Υ.ΠΕ. (Μακεδονίας), Αγάπιος Γαβριηλίδης, με καταγωγή από τα Λεύκαρα, είναι ένα από τα πρόσωπα που, το τελευταίο διάστημα, εξετάζει ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ, ως μια υποψηφιότητα που θα μπορούσε να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο στο δήμο Σερβίων – Βελβεντού, στις εκλογές του 2019. Ο ίδιος κρατά καλά κλειστά τα “χαρτιά” του, σε ό,τι αφορά το πολιτικό του μέλλον, μαθαίνουμε όμως, πως, κάποιες άτυπες κουβέντες, έχουν, ήδη, γίνει και τίποτα δεν αποκλείεται. Την ίδια στιγμή, στο συγκεκριμένο δήμο, ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως έχει αρκετές ακόμη επιλογές για στήριξη, όπως της δημοτικής υπαλλήλου Χιονίας Ανδρεάδου, η οποία – ανεπίσημα, στα κομματικά όργανα,  έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον, του Πολυδεύκη Λιάκου, ο οποίος όμως απέχει το τελευταίο διάστημα από τις διαδικασίες του κόμματος, γεγονός που προβληματίζει τα τοπικά στελέχη του κόμματος, αλλά ακόμη και του πρώην δημάρχου Βασίλη Κωνσταντόπουλου, αδερφός του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, Κωνσταντόπουλου Κωνσταντίνου (και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ), στο πλαίσιο των ευρύτατων ανοιγμάτων, που επιδιώκει η Κουμουνδούρου. 

Η Χύτρα

 

5 σχόλια

  • Το ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ!!
    Η ανανεώση για την οποία μας μιλούσε και μας κουνούσε το δάχτυλο η δήθεν Αριστερά του Κατσίκι και του Καμμένου.

    Να τους χαίρεστε!!

  • Ο Χριστός και η Παναγία! Ο Αγάπιος, η Χιονία και ο Κωνσταντόπουλος!!! Μας πέσανε τα μαλλιά με το παλιό ΠΑΣΟΚ το ορθόδοξο που τώρα θα εμφανιστεί ως ΣΥΡΙΖΑ!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.