Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης: Συγκροτήθηκε η νέα τριμελής Γραμματεία του οργάνου

26 Μαΐου 2018
20:43

Έπειτα από αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στο νέο συντονιστικό όργανο της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης, το οποίο προέκυψε από τις εκλογές της 20ης Μαΐου 2018, συγκροτήθηκε η νέα τριμελής Γραμματεία του οργάνου ως εξής:

Γραμματέας – Συντονιστής: Βατάλης Σωκράτης

Αναπληρωτής Γραμματέας – Συντονιστής: Γαβριηλίδης Μάνος

Μέλος Τριμελούς Γραμματείας: Παπανικολάου Δέσποινα

15 σχόλια

  • Βατάλη, δεν μπορεί να ησουν Αριστος σε ολα (εννοειτε πως σου βγαζω το καπελο) και να υποστηριζεις οτι η Αριστεία ειναι Ρετσινιά. Δεν μπορει.

  • ΑΙΣΧΟΣ …κυριοι μεχρι εδω και μη παρεκει. Δεν ειχα σκοπο να τα πω αλλα ως εδω. ΠΟΙΟΣ σας ψηφισε επιτελους κυριοι το τριαντα τοις εκατο μολις ηρθε στην κωμωδια που ανεβασατε.
    ΑΠΟ που και ως που βγαζεις δελτιο τυπου με το εμλημα του κοματος.ΑΠΟ ΕΝΤΑΚΑΜΕΛΕΣ το οργανο το εκανες ολιγομελες εισται μια ισχνη και γεματη ιδιοτελεια μειοψηφεια.ΤΟΥΧ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΘΕΜΗ

  • – Τι κάνει ένας αριστερός;
    – Παρέμβαση.

    – Τι κάνουν 2 αριστεροί;
    – Οργάνωση.

    – Τι κάνουν 3 αριστεροί;
    – Κίνημα.

    – Τι κάνουν 4 αριστεροί;
    – Διάσπαση.

  • Τερμα τα διφραγκα επιτελους να γινει κατι.
    δεν παιρναν απο λογια τωρα μονο με εργα.
    ΤΗΝ υπομονη μας και την λογικη σκεψη ο βαταλης και οι συν αυτω την βλεπαν ως αδυναμια.

  • Ακόμη να καταλάβουν κάποιοι πως η εκλογή βατάλη είναι προαποφασισμένη; Αφενός εδραιώνετε η στήριξη στον δήμαρχο της καρδιάς μας μπαρμπα λευτέρη, αφετέρου ο βαταλης προορίζετε για βουλευτής.

  • Ρε Βατάλη εσύ δεν μας είχες φλομώσει στα αντιμνημονιακά κείμενα και κατακεραύνωνες τους μνημονιακούς; Έλεος με τις κωλοτούμπες νέος άνθρωπος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.