Πτολεμαίδα: Ανάπλαση νότιας εισόδου – Βανδαλισμός σε καινούριο παγκάκι (Φωτογραφία)

27 Μαΐου 2018
20:45

Όπως γνωρίζουμε αυτές τις μέρες τελειώνει η ανάπλαση της νότιας εισόδου της πόλης μας. Προχθές μπήκαν και τα παγκάκια που βλέπετε στην φωτογραφία. Μερικοί όμως φαίνεται ότι δεν τους άρεσαν και είπαν να αρχίσουν από τώρα να τα καταστρέφουν και να βανδαλιζουν την περιοχή. Και επειδή δεν υπάρχουν λόγια να τους χαρακτηρίσουμε αφήνουμε τα σχόλια σε εσάς…!!!(φωτογραφία απο φίλο της σελίδας μας)

Σχόλιο & φωτογραφία από Ptolemaida Greece

6 σχόλια

  • Πραγματικά, θα ήθελα να πιάσω ένα παιδί που πάει και αγοράζει ένα σπρέι με χρήματα του μπαμπά ή της μαμάς και πάει και βάφει ένα παγκάκι ή έναν τοίχο, τί νομίζει ότι κάνει; Για ποιόν λόγο χαίρεται δηλαδή;

  • Κακομαθημένα, ανάγωγα πλάσματα, που δεν τους τράβηξαν τ’ αυτιά όταν έπρεπε. Όμως ποτέ δεν είναι αργά!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.