Η Καρδιολογική Κλινική του Γ.Ν. Κοζάνης “ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ” συμμετείχε στο επιστημονικό πρόγραμμα του 17ου Παννεληνίου Καρδιολογικού Συνεδρίου (Φωτογραφίες)

27 Μαΐου 2018
21:06
Κανένα σχόλιο

Η Καρδιολογική Κλινική του Γ.Ν. Κοζάνης “ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ” συμμετείχε στο επιστημονικό πρόγραμμα του 17ου Παννεληνίου Καρδιολογικού Συνεδρίου (υπό την αιγίδα της Καρδιολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος), το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 24-26/05/2018 στο Κ.Ε.Δ.Ε.Α. (Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων) ΑΠΘ. Ο Συντονιστής Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής, Στυλιανός Λαμπρόπουλος προήδρευσε στις ελεύθερες ανακοινώσεις διάφορων Καρδιολογικών Κλινικών. Ο Επιμελητής Καρδιολόγος Κουλούρης Ευστάθιος, στην αρχή, εισηγήθηκε μία εργασία της Καρδιολογικής Κλινικής και στη συνέχεια πραγματοποίησε εισήγηση-ομιλία με θέμα την «Καρδιακή Αμυλοείδωση». Η Ειδικευόμενη της Καρδιολογικής Κλινικής, Μουντζουρίδη Αργυρώ ανακοίνωσε την δεύτερη εργασία της κλινικής.

Το συνέδριο είχε ως στόχο την παροχή ενός ευρέος φάσματος γνώσεων και πληροφοριών, που αφορούν όλους τους επί μέρους τομείς της Καρδιολογίας. Δόθηκε έμφαση στην κλινική-εφαρμοσμένη Καρδιολογία της καθ’ ημέραν πράξης με την παρουσίαση και συζήτηση κλινικών περιστατικών, αλλά και την παρουσίαση των αποτελεσμάτων των νέων μελετών ενταγμένων στην καθημερινή κλινική πράξη και στις κατευθυντήριες οδηγίες.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.