Μια ακόμη πρόταση του Ιορδάνη Καλτσίδη για την περιοχή της λαικής αγοράς στην Πτολεμαΐδα – 3D απεικόνιση (Βίντεο)

28 Μαΐου 2018
15:23

Μετά από εκείνη της κεντρικής πλατείας της πόλης, μια ακόμη πρόταση του Ιορδάνη Καλτσίδη για την περιοχή της λαικής αγοράς στην Πτολεμαΐδα. Δείτε το βίντεο με την  3D απεικόνιση

5 σχόλια

    • Στο στρατόπεδο που είναι το parking τους. Κ θα περνάνε από τις στάσεις να περνούν τον κόσμο. Όπως γίνετε σε όλες τις πόλεις ?

      • Καλά. Όσο θα γίνει έτσι το πάρκινγκ, άλλο τόσο θα πάνε τα αστικά να σταθμεύουν στο στρατόπεδο… Πράγμα για το οποίο, αν δεν κάνω λάθος υπάρχει απόφαση Δημοτικού συμβουλίου, “χαμένη” σε ένα συρτάρι, προφανώς… Αλλά δεν πειράζει… Κρινόμαστε όλοι.

    • Όταν κάποιος ξοδεύει των χρόνο του για να δείξει κάτι που θα μπορούσε να γίνει στην περιοχή για το καλύτερο όλων μας δεν νομίζω ότι είναι σωστό να μιλάς έτσι … ειδικότερα από νέους ανθρώπους . κάτι τέτοιοι σαν εσένα κατάντησαν τους νέους να μην εκφράζουν τις σκέψεις τους και να είναι όλοι μέρα στις καφετερίες . καλή η προσπάθεια του φίλου άλλα σίγουρα θα μπορούσε να γίνει καλύτερο .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.