Δημόσιος Διάλογος για το Μέλλον της Ευρώπης σε Φλώρινα και Αμύνταιο, 1-2 Ιουνίου 2018

28 Μαΐου 2018
23:21
Κανένα σχόλιο

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο των επίσημων εγκαινίων του, διοργανώνει διήμερες εκδηλώσεις Δημοσίου Διαλόγου για το Μέλλον της Ευρώπης.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 1 Ιουνίου και ώρα 7.00 μμ στο Αμύνταιο (Δημοτική Βιβλιοθήκη) και Σάββατο 2 Ιουνίου και ώρα 11.30 πμ στη Φλώρινα (Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης, 7ης Νοεμβρίου 9).

Στο Δημόσιο Διάλογο, θα συμμετέχουν εκπρόσωποι θεσμικών οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης, μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, εμπειρογνώμονες και εκπρόσωποι φορέων.

Η πρόσκληση αφορά όλους τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας

: (+30) 23851 01446 : [email protected]

www.europedirect-oenef.eu

Λεωφόρος 7ης Νοεμβρίου 9, Φλώρινα, 53100

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.