kozan.gr: Η αντίδραση του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας στην αποκάλυψη του kozan.gr ότι προχωρούν τα προαπαιτούμενα για την κατασκευή ενός μετωπικού και δυο πλευρικών σταθμών διοδίων στο ύψος της Σιάτιστας – Kαλαμιάς

29 Μαΐου 2018
08:49

Στο αποκλειστικό δημοσίευμα του kozan.gr ότι προχωρούν τα προαπαιτούμενα για την κατασκευή ενός μετωπικού και δυο πλευρικών σταθμών διοδίων στο ύψος της Σιάτιστας – Kαλαμιάς απάντησε σε συνεργάτη του site, o Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, Θ . Καρυπίδης, σημειώνοντας, πως, η συγκεκριμένη εξέλιξη έχει να κάνει με τα προαπαιτούμενα της 4ης αξιολόγησης, διευκρινίζοντας όμως, ότι, ο υπουργός Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης εμμένει ότι θα ισχύσουν τα αναλογικά (διόδια). Ο Περιφερειάρχης θυμίζει ότι η περιφερειακή επιτροπή περιβάλλοντος έχει γνωμοδοτήσει αρνητικά για την κατασκευή των διοδίων, ενώ σε ό,τι αφορά την επισήμανση του kozan.gr περί του ότι δεν υπήρξε καμία ενημέρωση, στο περιφερειακό συμβούλιο, περί τα τέλη Φεβρουαρίου – αρχές Μαρτίου, όταν ήρθε ο φάκελος (ΦΤ-2018) για την τροποποίηση των περιβαλλοντικών όρων του τμήματος «Γρεβενά – Κοζάνη» της Εγνατίας Οδού, σχετικά με την κατασκευή των συγκεκριμένων διοδίων, ο ίδιος διευκρίνισε πως η γραμματεία του Περιφερειακού συμβουλίου είχε την υποχρέωση να το δημοσιεύσει στον τοπικό τύπο, κάτι που έκανε. Ωστόσο το ερώτημα, γιατί δεν ενημερώθηκε συνολικά το περιφερειακό συμβούλιο, σε ένα τόσο πολύ σοβαρό ζήτημα κι απλώς ακολουθήθηκε η τυπική διαδικασία της δημοσίευσης σε δύο εφημερίδες, παραμένει κι αναμένεται να απαντηθεί στην αυριανή συνεδρίαση του κορυφαίου συλλογικού οργάνου σε επίπεδο Περιφέρειας. Ο Περιφερειάρχης, όπως ανέφερε, σήμερα Τρίτη 29/5, θα έχει επικοινωνία με τον υπουργό Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη, προκειμένου να πληροφορηθεί, από πρώτο χέρι, ποια θα είναι η συνέχεια σε αυτό το ιδιαίτερα σημαντικό ζήτημα για την περιοχή.

kozan.gr

6 σχόλια

  • O κ. Περιφερειαρχης είναι ΑΙΡΕΤΟΣ και ψηφιστηκε απο τους Δυτικομακεδονες για την προασπιση των τοπικων συμφερόντων.

    Θα πρεπει να παψει να λειτουργεί ως εντεταλμένος και προασπιστής της σημερινής Κυβέρνησης, σε καίρια θέματα που θίγουν τους Δυτικομακεδόνες.

  • νομίζω πως η περιφέρεια το γνώριζε εδω και κάτι μήνες γιατι εγω σαν πολίτης το γνωριζα εδω και 4 μηνες

  • Ά ρε Καρυπίδη πόσο σκύψιμο ακόμη στον φίλο σου Αλέξη;;; ΔΕΗ, ΔΙΟΔΙΑ, ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.. Φοβερός ανεξάρτητος… και οι υπόλοιποι της Ανατροπήςχωρίς μιλιά… ά ρε ανατροπείς της πλάκας …. πόσο θα την πληρώνουμε ακόμη αυτή την πυροσβεστική μπορεις να μας πεις;;;;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.