Kοζάνη: Με γοργούς ρυθμούς συνεχίστηκε και σήμερα το πρωί η μεταφορά κιβωτίων, ραφιών και διαφόρων αντικειμένων από το παλιό κτίριο της βιβλιοθήκης στο καινούργιο (Φωτογραφίες)

29 Μαΐου 2018
17:40

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίστηκε και σήμερα το πρωί η μεταφορά κιβωτίων, ραφιών και διαφόρων αντικειμένων από το παλιό κτίριο της βιβλιοθήκης στο καινούργιο.

3 σχόλια

  • Αυτό το έκτρωμα που λέγεται νέα βιβλιοθήκη ειναι η πιο ανυιαισθητικη κατασκευή στην πόλη.

    Και χαλάει και την αισθητική της γειτονιάς που είναι.

    Ένα κάστρο από μπετό κλεισμένο από άλλες πολυκατοικίες

    • Τη τυφλα σου δε ξερεις. Η νεα Βιβλιοθηκη ειναι υπερσύγχρονη, εμβληματικά τοπόσημη και έχει αξιέπαινη μοντέρνα αισθητική γι αυτο απέσπασε διθυραμβους απο τους περισσότερους αρχιτεκτονικους κυκλους σε όλο το κόσμο. Αμαν πια με τη μίρλα! Σταματήστε τις τρολιές

      • Στους αρχιτεκτονικούς κύκλους. Δηλαδή? Η αισθητική τους είναι ανώτερη από τις επιθυμίες και αισθήσεις των πολιτών? Δεν εκλέχθηκε αρχιτέκτονας ή άλλος από το συνάφι τους. Τοπόσημε, ε τοπόσημε!! Οι άλλοι τυφλοί, εσύ “τα πανθ’ ορά και όχι εσφάλλει”.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.