Ευχαριστήριο για τη θεατρική παράσταση του 2ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας “Μαντάμ Σουσού”

30 Μαΐου 2018
09:53
Κανένα σχόλιο

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις της κωμωδία του Δ. Ψαθά «Μαντάμ Σουσού» από τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας. Το σχολείο έδωσε συνολικά δύο πρωινές παραστάσεις για μαθητές και δύο απογευματινές για το κοινό, την Πέμπτη 24 και την Παρασκευή 25 Μαΐου στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Εορδαίας.
Οι θεατές διασκέδασαν με την ψυχή τους και καταχειροκρότησαν τους ταλαντούχους μαθητές- ηθοποιούς, που ζωντάνεψαν στη σκηνή τους θρυλικούς ήρωες του Ψαθά χαρίζοντας άφθονο γέλιο. Στα παρασκήνια, στο φωτισμό και στον ήχο άλλοι συμμαθητές τους συνέβαλαν, ώστε να κυλήσει άριστα η απαιτητική παράσταση, που είχε πολλές αλλαγές σκηνικών. Οι υπεύθυνες για την παράσταση καθηγήτριες, κ. Γρηγοριάδου Ε., Γαβριηλίδου Ευ., Παππά Μ., Νταλαπέρα Ι., Καναβού Π., συντόνιζαν την όλη προσπάθεια και παρακολουθούσαν συγκινημένες τους 30 και πλέον μαθητές τους να ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Με αρωγούς και ενθουσιώδεις υποστηρικτές το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, οι οποίοι πάντα συνδράμουν στις δράσεις, που προάγουν την πνευματική καλλιέργεια των παιδιών, ένα δύσκολο εγχείρημα ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Το Σχολείο ευχαριστεί για την προσφορά τους:
Το Δήμο Πτολ/δας και ιδιαιτέρως τον αντιδήμαρχο Γιάννη Αριστερίδη και τους υπαλλήλους του Πνευματικού Κέντρου
Τους: Ευαγγελοπούλου Γεωργία (Μακιγιάζ), Κομμώσεις «Ευγενία», Γουρζουλίδου Ειρήνη, Γκέκα Βασίλη, Ιωαννίδη Γιάννη, Κατσούτα Αντώνη, Τσαχουρίδη Ελισσαίο, Μπαμπίλα Κων/νο,
Μικρασιατικό Σύλλογο
καθώς και το: Ραδιοφωνικό Σταθμό Viva Fm και ιδιαιτέρως τον κ. Ανδρονικίδη Στέλιο, Ταξιδιωτικό Γραφείο «Chondromatidis Travel», Ζαχαροπλαστείο «Γιώργος», Σουβλατζίδικο «Μπαρμπα Τάσος», Καφενείο Κετσετζίδη Π.
Για όλους μας στο 2ο Γυμνάσιο το ανέβασμα της «Μαντάμ Σουσούς» ήταν μια ευτυχισμένη στιγμή διαρκείας, ο πιο ωραίος επίλογος μιας πλούσιας από κάθε άποψη σχολικής χρονιάς και ταυτόχρονα ένα νέο ξεκίνημα, για το οποίο δικαιούμαστε να είμαστε αισιόδοξοι και απαιτητικοί. Τα καλύτερα έπονται!

Η (υπερήφανη για τους καθηγητές, γονείς και μαθητές του σχολείου) Δ/ντρια
Δρ Δέσποινα Παπαδοπούλου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.