kozan.gr: Δικηγόρο από Θεσσαλονίκη για την προσαρμογή της στις απαιτήσεις του Ευρωπαϊκού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 προσλαμβάνει η ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας

31 Μαΐου 2018
07:48
Κανένα σχόλιο

Ο νέος Γενικός Κανονισμός για τα Προσωπικά Δεδομένα  (Kανονισμός Ε.Ε., 2016/679) τέθηκε σε ισχύ – πριν από λίγες μέρες – κι αφορά όλες τις επιχειρήσεις και τους φορείς, ιδιωτικούς και δημόσιους που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα Ευρωπαίων πολιτών. Και σε τοπικό επίπεδο πολλοί είναι εκείνοι που σπεύδουν να εναρμονιστούν πλήρως με τον εν λόγω Κανονισμό προκειμένου να αποφύγουν βαρύτατες κυρώσεις και πρόστιμα. Για παράδειγμα, η ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας ανέθεσε την παροχή υπηρεσιών  προσαρμογής της στις απαιτήσεις του Ευρωπαϊκού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, αλλά και της εκτέλεσης Καθηκόντων Υπευθύνου Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, έως και 31/10/2018, σε δικηγόρο από Θεσσαλονίκη έναντι του συνολικού ποσού των 16.740,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%.

Σε μια άλλη περίπτωση, το Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας, ενέκρινε, προχθές 29/5,  την προσθήκη κειμένου στο Συμβόλαιο Σύνδεσης με την Τηλεθέρμανση, ως εξής: «Αποδέχομαι την διατήρηση και την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων μου με σκοπό την τήρηση των όρων και των υποχρεώσεων που απορρέουν από το παρόν συμβόλαιο και την εκτέλεση του σκοπού του, όπως προβλέπεται από τον κανονισμό 679/2016 της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αφορά την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων φυσικών προσώπων (G.D.P.R.)»

kozan.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.