kozan.gr: Γήπεδο ποδοσφαίρου θα αποκτήσει ο οικισμός του Κλείτου Κοζάνης

31 Μαΐου 2018
08:18

Την ένταξη, με προϋπολογισμό 720.000 συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ., στο ΕΑΠ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2012-2016, του έργου: «Κατασκευή γηπέδου Κλείτου», ενέκρινε, ομόφωνα, στην χθεσινή του συνεδρίαση, το Περιφερειακό Συμβούλιο Δ. Μακεδονίας. Το έργο περιλαμβάνει:

  • Τις απαραίτητες εργασίες εκσκαφής και επίχωσης για τη διαμόρφωση του χώρου που θα κατασκευαστεί το γήπεδο.
  • Την κατασκευή αποστραγγιστικού δικτύου για την απομάκρυνση του πλεονάζοντος νερού και των ομβρίων υδάτων (DRAINAGE). Διαστάσεις δικτύου 100Χ64 μέτρα
  • Την κατασκευή υπόβασης σε όλη την επιφάνεια του ποδοσφαιρικού γηπέδου με τα κατάλληλα υλικά για την τοποθέτηση του χλοοτάπητα.
  • Την τοποθέτηση έτοιμου χλοοτάπητα από πιστοποιημένο υβρίδιο, αφού γίνουν όλες οι απαιτούμενες εργασίες προετοιμασίας της επιφάνειας
  • Την κατασκευή εσωτερικής περίφραξης γύρω από τον αγωνιστικό χώρο και σε απόσταση 2.00 μέτρα από τα όρια του αγωνιστικού χώρου στη μεγάλη διάσταση και 6.00 μέτρα από τις εστίες.
  • Την κατασκευή όλων των απαραίτητων ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων για τις λειτουργικές ανάγκες του γηπέδου.
  • Την προμήθεια και τοποθέτηση προκατασκευασμένων οικίσκων για την λειτουργία τους ως αποδυτήρια και χώρου κυλικείου

kozan.gr

9 σχόλια

  • Συγχαρητήρια σε όσους βοήθησαν να ενταχθεί το έργο κατασκευής νέου γηπέδου στον νέο οικισμό.

  • Κι άλλο γήπεδο; Είμαστε σοβαροί;

    Η Κοζάνη έχει σε κάθε χωριό και ένα γήπεδο. Έλεος!

    Αν θέλουν να αξιοποιήσουν τα χρήματα, ας διαμορφώσουν τα ατέλειωτα παρτέρια του χωριού, ας τα σκάψουν για να γεμίσουν χώμα κι ας φυτέψουν κάνα δέντρο.

    Η προηγούμενη εργολαβία γιατί δεν έβαλε φυτική γη στις νησίδες; Τέλειωσαν τα χρήματα;

    • ΔΙΠΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ (ΟΜΟΡΟΣ)ΤΟΥ ΚΛΕΙΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΛΗΜΕΝΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΡΓΙΛΟΥ.Ο ΑΡΓΙΛΟΣ ΕΧΕΙ ΔΥΟ (2) ΓΗΠΕΔΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΟ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΕΟ ??? Η ΣΠΑΤΑΛΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ … ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΛΑΜΕ…ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΤΡΟΙΚΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΥΑΛΟΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΣΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ

  • ξοδευουμε λεφτα σε ασημαντα πραγματα, λες και εχει μεγαλη ομαδα το κλειτος που θελει κ αυτη δικο της γηπεδο… εχει ηδη ο αργιλος, ας πανε εκει – οπως και στην αγια ειρηνη … ας αξιοποιησουν εκεινο

  • Οποιος θελει να τον πω για ποιους λογους θελει ο κλειτος δικο του γηπεδο και επισης ποσες δυσκολιες εχει το να φιλοξενισε σε αλλο χωριο ας ερθει σε επικοινωνια μαζι μου να του εξηγησω πολιτισμενα και οχι αφηνωντας δημοσια πικροχολα σχολια.

  • Ακόμα νεκροταφεία δεν κάνατε το γήπεδο σας μάρανε .καλό είναι να γίνει αλλά βάλτε προτεραιότητες και κάντε τα πιο επειγοντα

    • ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ
      ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
      ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΗΛΙΚΙΑΣ 7 ΕΤΩΝ
      ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ
      ΜΕ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟ ΚΛΕΙΤΟ
      ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΣ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΘΑ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ….ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ ….ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ
      ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΛΕΙΤΟ.ΜΕ ΑΡΧΕΣ Κ ΣΕΒΑΣΜΟ

  • Συγχαρητηρια Λευτερη για τις θεσεις σου. Ετσι ειναι. Το χωριο μας ειχε και γήπεδο και κοιμητηρια . Δε ζηταμε τιποτα παραπανω απο αυτο που δωσαμε . Αιντε πια. Επισης έχουμε παντα ομαδαρα. Εκτος ομως της ομαδας ,ποσο ευκολο εν ετη 2018 στα μικρα παιδια που θελουν να αθληθουν, να παίξουν μωρε αδερφε να πανε σε διπλανο χωριο. Ζηταμε ότι ειχαμε και το πηραν αναγκαστικά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.