ΣΟΥΙΤΑ «Gourmet Coffee & Speciality Drinks»: Σήμερα η «ΣΟΥΙΤΑ» σας στέλνει σε ΣΟΥΙΤΑ… Άκρως καλοκαιρινό και με πολλά δώρα το πάρτι που διοργανώνεται κάθε Πέμπτη στην πόλη μας

31 Μαΐου 2018
13:01
Κανένα σχόλιο

Άκρως καλοκαιρινό και με πολλά δώρα το πάρτι που διοργανώνεται κάθε Πέμπτη στο κέντρο της πόλη μας!!!
Κάθε Πέμπτη η «ΣΟΥΙΤΑ» σας στέλνει σε ΣΟΥΙΤΑ …..(Five Stars Edition)
Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς?
Είναι να απολαύσετε το ποτό σας!
1ος Προορισμός για τον τυχερό ή τυχερή μας μια διήμερη διανυκτέρευση σε έναν καλοκαιρινό πολυχώρο με ωραία διακόσμηση και αρχιτεκτονική!
Στην μεγάλη διαστάσεων πισίνα του @El MAR και στο υπέροχα διαμορφωμένο bar,μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ, το long drink ή το cocktail σας συνδυάζοντάς τα με κάποια από τα γευστικά μας finger & slow food!
ElMar Pool Bar
12 klm Thessaloniki-Anchíalos
Η κλήρωση θα γίνει σήμερα Πέμπτη 31/05 στις 23:00
info: 24610.41004 – 6982.097.664
*Δροσιστικά Coctails με βάση την Σαμπάνια (price 5e)
*Δωρεάν Μπουφές για όλον τον κόσμο
*Guest DJ’s
*Photoshooting
*Travel SUITE
#homeiswherethepoolis
#drinkwin

https://www.facebook.com/events/736687353388720/

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.