kozan.gr: Τι λένε οι πολίτες της Πτολεμαΐδας για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων – Θα συμμετέχουν στο συλλαλητήριο της Τετάρτης 6/6, για τη Μακεδονία, στην Πτολεμαίδα; (Βίντεο)

1 Ιουνίου 2018
11:43

Τι λένε οι πολίτες της Πτολεμαΐδας για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. Θα συμμετέχουν στο συλλαλητήριο της Τετάρτης 6/6, για τη Μακεδονία, που θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία Πτολεμαίδας;

7 σχόλια

  • Αδελφοί, το θέμα των σκοπίων αναδεικνύει την σφοδρή επίθεση που δέχεται η χώρα μας από ξένα κέντρα αποφάσεων.
    Οι ντόπιες δοσίλογες κυβερνήσεις, σπέυδουν άρον-άρον να κλείσουν το θέμα της ονοματοδοσίας του κρατιδίου, ωστε να εξασφαλίσουν την προσκλησή αυτού, από την σύνοδο του ΝΑΤΟ στο τέλος του μήνα.
    Οι ευκαιρίες που μας δίνονται να αντιδράσουμε, δεν είναι και πολλές.
    Οφείλουμε όσοι αισθανώμαστε ακόμα μέσα στην καρδιά μας Έλληνες, να αντιδράσουμε με κάθε μέσο!
    Ένα από αυτά είναι και το συλλαλητήριο στην γειτονική μας Πτολεμαίδα.
    Δυστυχώς Κοζάνη, δεν αξιώθηκε να διοργανώσει αντίστοιχο συλλαλητήριο, αφού οι οι ηγεσίες της βρέθηκαν κατώτερες των περιστάσεων, όπως και σε πολλά άλλα θέματα!
    Αυτό δεν είναι δικαιολογία για να απέχουμε από τις αντιδράσεις.
    Πρέπει όλοι να δώσουμε το παρών στην συγκέντρωση της Πτολεμαϊδας για την ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ!

  • Πολέμησαν οι προπαππουδες μας το 1912 και οι παππουδες μας 1946-49 για να είναι η Μακεδονία Ελληνική και να μην πέσει στα χέρια το Βουλγάρων εποικων. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΛΟΣ

  • Αυτα να τα πειτε στην στην νεολαια του ΣΥΡΙΖΑ που πηγαινε σε συλλαλητηρια στα σκοπια και ελεγε φασιστες και εθνικιστες τους Ελληνες που δεν δινουν το ονομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

  • Η σύγχρονη, πλην πάντα προδοτική, νατοϊκή πλέον αριστερά, κάνει το παν για να επαναλάβει το “λάθος” της Ε΄ Ολομέλειας. Πάλι όμως θα σπάσει τα μούτρα της.

    Ο πατριδέμπορος Καμμένος δεν ντρέπεται καθόλου;

    Όσο για τους υπόλοιπους συνθετονομασίτες ergaόmnηδες, τους ξέρουμε πια

  • Το καλύτερο θα ήταν να γίνονταν στην πρωτεύουσα κάθε Μητρόπολης αλλά όταν έχεις Δήμαρχο που θέλει να δώσει το όνομα της Μακεδονίας τι να κάνεις…
    Το δικό του όνομα θα το καταγράψει η ιστορία με μελανά γράμματα εάν δεν ξεχαστεί εντελώς ότι υπήρξε δήμαρχος Κοζάνης με αυτό το όνομα…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.