kozan.gr: Ένα πολιτιστικό κέντρο, που θα ενώσει όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους της Πτολεμαίδας, οραματίζεται ο Ελευθέριο Γρηγοριάδη (Βίντεο)

1 Ιουνίου 2018
10:50

Ο Πτολεμαϊδιώτης ομογενής, καθηγητής και πρόεδρος του Ελληνοαυστριακού Συνδέσμου, Ελευθέριος Γρηγοριάδης, με του οποίου την πρωτοβουλία είχαν μεταφερθεί στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαίδας, δεκάδες κλίνες από το νοσοκομείο Hall in Tirol της Αυστρίας, οραματίζεται ένα πολιτιστικό κέντρο που θα ενώσει όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους της Πτολεμαίδας . Δείτε τι δήλωσε σήμερα (1/6) στο kozan.gr στο βίντεο που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος

Ένα σχόλιο

  • “Εν τη ενότητα η ισχύς” αναμφίβολα και συγχαρητήρια για τα οράματα και την επιθυμία για τέλεση έργου καλού και ποτέ να μην πάψει-λήψει, ιδίως όταν θα σκοντάφτει σε εμπόδια διάφορα.
    Σχετικά με τα κρεβάτια απατείται να γίνει γνωστό πως δεν τύχαν της προσοχής που τους πρέπει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.