Διοργάνωση Παλλαϊκού Συλλαλητηρίου για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ την Τετάρτη 6 Ιουνίου και ώρα 19:30 στην Πτολεμαΐδα

1 Ιουνίου 2018
12:37

Ο Δήμος Εορδαίας διοργανώνει Λαϊκή Συγκέντρωση για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 και ώρα 19:30 στην Κεντρική Πλατεία της Πτολεμαϊδας , συμμετέχοντας στο Πανεθνικό-Παλλαϊκό Συλλαλητήριο για το όνομα της Μακεδονίας, που αποφάσισε η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας .

Καλούνται οι φορείς και οι μικροί και μεγάλοι πολίτες της Εορδαίας να δώσουν το «παρών» , διατρανώνοντας τη βούλησή τους ότι ΔΕΝ εκχωρείται το όνομα της Μακεδονίας στο γειτονικό κράτος.

17 σχόλια

  • Ο Δήμος Εορδαίας ας κόψει κανένα χορτάρι , που θα μας φάνε τα φίδια, ας κλείσει καμιά λακκούβα, που έχουμε σπάσει τα αυτοκίνητα, ας βάλει καμιά λάμπα , που δεν βλέπουμε μπροστά μας, ας βάλει κανέναν κάδο, που είναι όλοι ξεχειλισμένοι, ας φτιάξει καμια παιδική χαρά, που όλες είναι στα μαύρα χάλια…και μετά ας πάρει και καμιά ψήφο από τα εθνικά θέματα.

    • Σεβαστές οι προτεραιότητές σου ως δημότης. Σε μερικά χρόνια ίσως να εξυπηρετείσαι καλύτερα, το πολύ πολύ να χρειάζεται να κάνεις τις αιτήσεις σου στο Κυριλλικό, αλλά δεν σε πειράζει…

      • Σε πόσα χρόνια το κόβεις ρε πατριώτη; Όσα χρόνια τους έχεις αποδεχτεί ως fyroMACEDONIA; Ή άλλα τόσα; Που μου ξυπνήσατε τώρα… Άιντε ρε από δω… Υποκριτές.

        • Δεν γνωρίζεις καν τι σημαίνει FYROM. Μάθε πρώτα τι σημαίνει σε διπλωματικό επίπεδο, και έλα μετα να δούμε τι έμαθες!

        • ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΦΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΕΝΑΝ ΝΕΟεΛΛΗΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ!
          ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΥΛΗ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΤΙΣ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙΝ!
          ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΑΤΑΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ-ΕΓΩΪΣΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ(ΙΔΙΩΤΗ) ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΩΣ ΑΠΟΒΛΗΤΟ,ΠΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΚΑΛΕΙΣ!

        • Το FYROΜ, παπαγαλάκια, (αν και αποτυπώνει την αποτυχημένη πολιτική της ΝΔ στο θέμα)είναι τουλάχιστον η προσωρινή ονομασία του μορφώματος, που χρησιμοποιείται διπλωματικά και δείχνει ακριβώς ότι η Ελλάδα δεν αποδέχεται την επαρχία του Βαρδάρη ως Μακεδονία. Αυτό, δηλαδή, που πάτε να κάνετε εσείς λόγω ιδεοληψίας και για να εισπράξετε ό,τι σας υποσχέθηκαν.

  • Εύγε στον Δήμο Εορδαίας. Θα είμαστε εκεί. Οι συγκρίσεις με τη δική μας δημοτική αρχή περιττεύουν.

  • Ο Δήμαρχος Κοζάνης φαίνεται πως είναι πολύ απασχολημένος με τα εγκαίνια του τιτανικού και δεν προλαβαίνει να βγάλει έστω μια ανακοίνωση στο facebook, όπως έπραξε στην περίπτωση Μπουτάρη.

    • Η Κοζάνη έχει συνδέσμους απόστρατων και πολλούς συλλόγους που όφειλαν να πάρουν το θέμα πάνω τους για διοργάνωση συλλαλητηρίου.

  • Τώρα εξηγείται γιατί άλλαξε ο λογότυπος του Δήμου Κοζάνης σε transformers και εξαφανίστηκαν οι προτομές από την πλατεία…

  • Συγχαρητήρια Πτολεμαϊδα. Όλα να γίνουν με το καλό. Απ’τις καλύτερες πράξεις-δράσεις-ενέργειες σου αναμφίβολα είναι αυτή!!!

  • Εμπεριστατωμενη αναλυση, γιατι πρεπει να συμετασχουμε στα συλλαλητηρια και σε καθε αλλη δραση, εναντια στις αψυχολογητες πρωτοβουλιες της κυβερνησης!
    εδω: https://youtu.be/drCHirh4KHM

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.