Σάκης Πατιός, πρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου Κοζάνης «ΑΓΓΙΖΩΟ»: “Σπανίως αυτόπτες μάρτυρες κατονομάζουν τους δράστες που εξοντώνουν τα ζώα και με φόλες” (Ηχητικό)

4 Ιουνίου 2018
08:03

Στη σιωπή της τοπικής κοινωνίας αναφορικά με τα εγκλήματα εις βάρος των ζώων αναφέρθηκε μιλώντας Στο Κόκκινο ο πρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου Κοζάνης «ΑΓΓΙΖΩΟ» Σάκης Πατιός o οποίος στο «Ζωντανά στον Αέρα» και στην Ελένη Ηλιοπούλου μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι λιγοστοί συνειδητοποιημένοι φιλόζωοι οι οποίοι ασχολούνται συστηματικά με τη διαχείριση και τη φροντίδα των αδέσποτων και ουσιαστικά βρίσκονται να είναι και υπόλογοι για πράξεις και παραλείψεις άλλων.

Ο Σάκης Πατιός εξήγησε ότι ακόμα και αν υπάρχουν μάρτυρες που γνωρίζουν ποιος δηλητηρίασε με φόλες 16 σκυλιά στις 23 και στις 24 Μαΐου στην περιοχή Κρεβατάκια στην Κοζάνη είναι απίθανο να προχωρήσουν σε καταγγελία, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι παρά τις στειρώσεις, που γίνονται, ο αριθμός των αδέσποτων δεν μειώνεται αφού είναι συνεχείς οι εγκαταλείψεις οικόσιτων ζώων συντροφιάς, που πετιούνται στον δρόμο από τους ιδιοκτήτες τους ως ανεπιθύμητα. O κ. Πατιός μίλησε και για τις απειλές και τις ύβρεις που δέχονται όσοι ασχολούνται με τα αδέσποτα.

Kάντε κλικ εδώ για να ακούσετε τη συνέντευξη – Πηγή http://www.stokokkino.gr

Ένα σχόλιο

  • Τωρα ειναι αυτοπτες μαρτυρες, σε αλλες περιπτωσεις απλα ρουφιανοι…οπως βολευει το καθενα μας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.