Εγκαίνια του Europe Direct και διάλογος για το μέλλον της Ευρώπης σε Φλώρινα και Αμύνταιο (Φωτογραφίες & Βίντεο)

4 Ιουνίου 2018
09:10
Κανένα σχόλιο

Τα επίσημα εγκαίνια του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποιήθηκαν το πρωί του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις του στη Φλώρινα, επί της οδού 7ης Νοεμβρίου 9.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων έγινε, σε Αμύνταιο και Φλώρινα, δημόσιος διάλογος για το μέλλον της Ευρώπης, που εστίασε στις προσκλήσεις και τις προοπτικές για τη νεολαία και την περιφέρεια.

Αρχικά, στο Αμύνταιο, εισηγητές ήταν οι Θεόδωρος Καρυπίδης, Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Λεωνίδας Αντωνακόπουλος, διευθυντής του γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, Νίκος Γιαννής, στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Στέφανος Πανακούλιας, στέλεχος διαχείρισης Ευρωπαϊκών προγραμμάτων και πρόεδρος του Διεθνούς Κέντρου για την βιώσιμη ανάπτυξη.

Χαιρέτησαν ο δήμαρχος Αμυνταίου Κώστας Θεοδωρίδης και ο πρόεδρος του ΟΕΝΕΦ Κώστας Φιλιππίδης.

Στη Φλώρινα, αμέσως μετά τα εγκαίνια του Europe Direct, το λόγο πήραν ο Αρχιμαδρίτης Αθανάσιος Σιαμάκης, οι βουλευτές Κώστας Σέλτσας και Γιάννης Αντωνιάδης, ο αντιπεριφερειάρχης Στέφανος Μπίρος, ο δήμαρχος Πρεσπών Παναγιώτης Πασχαλίδης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας Πέτρος Σερίδης, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κώστας Σιάκος, ο β’ αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας Γρηγόρης Σιάτσκας και ο πρόεδρος του ΟΕΝΕΦ Κώστας Φιλιππίδης.

Εισηγητές ήταν οι Λεωνίδας Αντωνακόπουλος, διευθυντής του γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, Ελένη Τσακιρίδου, αναπληρώτρια Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, Νίκος Γιαννής, στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Λιάνα Παπατέρπου, υπεύθυνη τμήματος Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας και Enterprise Europe Network της ΑΝΚΟ και ο Δρ Κωνσταντίνος Στεργίου, οικονομολόγος και επικεφαλής Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας.

DSC_0328 DSC_0334 DSC_0337 DSC_0338 DSC_0341 DSC_0343 DSC_0344 DSC_0346 DSC_0349 DSC_0354 DSC_0356 DSC_0357 DSC_0361 DSC_0363 DSC_0365 DSC_0367 DSC_0287 DSC_0294 DSC_0298 DSC_0304 DSC_0305 DSC_0310 DSC_0323 DSC_0326

neaflorina.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.