Ευχαριστήριο του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κοζάνης για τη δράση «εεεΕΚ Κοζάνης με Αγάπη»

4 Ιουνίου 2018
13:38
Κανένα σχόλιο

Την Πέμπτη 31-06-2018 πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της Εικονικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης «εεεΕκ Κοζάνης με Αγάπη» στο καφέ – bar «The mind bar» στην Κοζάνη ενώ ταυτόχρονα έγινε παρουσίαση και της προηγούμενης εικονικής επιχείρησης «Το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κοζάνης δημιουργεί και …επιχειρεί», προγράμματα που υλοποίησε το σχολείο μας σε συνεργασία με το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων (ΣΕΝ).

Η εκδήλωση έδωσε την ευκαιρία στους μαθητές/τριες να δείξουν τις δράσεις που έγιναν στη διάρκειά τους και να προωθήσουν τα προϊόντα τους. Κυρίως τους έδωσε τη δυνατότητα να δείξουν σε ένα μαγαζί που βρίσκεται στον κεντρικό πεζόδρομο, εκεί που χτυπά η καρδιά της πόλης, ότι τα άτομα με αναπηρία θέλουν και μπορούν να είναι μέσα στην κοινωνία αρκεί να έχουν τη στήριξη των συνανθρώπων τους.

Οι δράσεις των εικονικών επιχειρήσεών μας δε θα μπορούσαν να γίνουν χωρίς τη στήριξη ανθρώπων που ενστερνίζονται το σύνθημα «Αναπηρία ΕΕΕΕ… Και λοιπόν» και που όχι μόνο στη συγκεκριμένη εκδήλωση αλλά σε κάθε δράση είναι δίπλα μας και τους ευχαριστούμε πολύ γι αυτό!

Ειδικότερα για τη συγκεκριμένη εκδήλωση ευχαριστούμε τους:

ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

  1. ΠΙΤΕΝΗΣ . ΑΦΟΙ. ΑΒΕΕ, ΚΟΖΑΝΗ
  2. ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΠΕΛΛΗΣ ΑΒΕΕ, ΦΛΩΡΙΝΑ
  3. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ «Αρχάγγελος Μιχαήλ»
  4. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ «ΒΙΟΛΕΤΑ»

Για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης βοήθησαν:

  1. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑΣ ΝΙΚΟΠΟΛΗΣ «Αη Γιάννης»
  2. ΔΙΕΚ ΚΟΖΑΝΗΣ (Τμήμα Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής)

Προσωπικά ευχαριστούμε:

τους επιχειρησιακούς μας συμβούλους κ. ΠΙΤΕΝΗ ΣΤΕΛΙΟ, εικονική επιχείρηση «Το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κοζάνης δημιουργεί … και επιχειρεί» και κ. ΚΥΡΙΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟ, εικονική επιχείρηση «εεεΕΚ Κοζάνης με Αγάπη» για τη άψογη συνεργασία μας.

Τον ιδιοκτήτη του καφέ bar «The mind bar» κ. Φτάκα Χρήστο για την παραχώρηση του μαγαζιού καθώς και τους υπεύθυνους και το προσωπικό για τη ζεστή φιλοξενία και την εξυπηρέτηση.

Ευχαριστούμε πολύ και όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας, μας στηρίξατε με την αγορά των προϊόντων μας και είστε κοντά μας σε κάθε δράση μας ώστε το σύνθημα ««Αναπηρία ΕΕΕΕ… Και λοιπόν» να μετατρέπεται σε πράξη!

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, η Δ/νρια, οι εκπ/κοί και οι μαθητές/τριες …

« εεεΕΚ Κοζάνης με Αγάπη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.