Η απάντηση του Αντιδημάρχου Σεβίων – Βελβεντού Θεόδωρου Κυριακίδη για την παρουσία του στη θρησκευτική εκδήλωση-τρισάγιο στη μνήμη του Νικόλαου Γκαντώνα

5 Ιουνίου 2018
14:18

Σχετικά με τα όσα λέχτηκαν και γράφτηκαν για την παρουσία μου στη θρησκευτική εκδήλωση-τρισάγιο στη μνήμη του Νικόλαου Γκαντώνα αναφέρω τα εξής:

Είναι προφανής η προσπάθεια εκμετάλλευσης μίας καθαρά ιδιωτικής και όχι θεσμικής παρουσίας και συμμετοχής σε ένα γεγονός με οικογενειακά και θρησκευτικά χαρακτηριστικά.

Παρουσία που απορρέει από την φιλική σχέση που είχα αναπτύξει σε προσωπικό επίπεδο με τον αείμνηστο Ταξίαρχο από την περίοδο της στρατιωτικής μου θητείας πέραν και έξω από οποιαδήποτε άλλα γεγονότα και καταστάσεις.

Προσωπικές σχέσεις που επίσης ανέπτυξα και διατήρησα με τους απογόνους του όλα αυτά τα χρόνια, επομένως η παρουσία μου στο τρισάγιο της περασμένης Κυριακής ήταν απόλυτα φυσιολογική στο πλαίσιο της σχετικής πρόσκλησης που αποδέχθηκα και των επαφών που διατηρώ με μέλη της οικογένειας Γκαντώνα.

Όσον αφορά την επίμαχη φωτογραφία, το κάλεσμα της συντροφιάς για μία φωτογράφιση όπου ξεδιπλώθηκε η σημαία με τα αντίστοιχα σύμβολα σίγουρα δεν ήταν απόφαση δική μου αγνοώντας το περιεχόμενο που εμφανίζεται. Ο σεβασμός όμως στους νεκρούς είναι πάνω από σύμβολα και γεγονότα.

Η ταύτιση με άλλα γεγονότα και θεωρίες από όλους εκείνους που εμφανίζονται σήμερα ως υπερασπιστές διαχρονικών αξιών, τις οποίες εν αντιθέσει με αυτούς υπηρέτησα και συνεχίζω να υπερασπίζομαι, έχει να κάνει μόνο με πολιτικά κίνητρα και παιχνίδια στα οποία βέβαια δεν θα εμπλακώ.

Η ιστορία έκρινε και συνεχίζει να κρίνει την πορεία του καθενός.

8 σχόλια

  • Aν δεν εισαι οπαδος του φακελωματος μαλλον επρεπε να κατηγορεις αυτους που τιμαν τετοια ατομα και οτι συμβολιζουν και οχι τ αντιθετο. Ο κυριος ειναι πολιτικος δεν ειναι τυχαιος πολιτης. Οσο για την αναμνηστικη φωτογραφια, βγαζεις και εσυ φωτο στο ινσταγκραμ απο τις κηδειες που πας;

    • Διακρίνω φασίζουσα νοοτροπία στα γραφόμενα σου. Δεν έχεις το δικαίωμα να του απαγορέψεις τι θα κάνει. Πρόσεχε, ο Μίκης είπε πως ο αριστερός φασισμός είναι ότι χειρότερο!

  • Θόδωρε, το σκέφτηκες πολύ πριν το γράψεις αυτό το κείμενο; Ο Δήμαρχος εξέθεσε όλο το Δημοτικό Συμβούλιο και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ περιοχή των Σερβίων. Να καταδικάσεις έπρεπε τη στάση του και οχι να τον στηρίξεις…

    • Αν η περιοχή είναι δημοκρατική όπως λες, τότε είναι δικαίωμα του, δεν δικαιούσαι να καταδικάζεις το που πήγε.

  • Προφανως δε μπορω να απαγορεψω αλλα εχω καθε δικαιωμα να κρινω κινησεις και ποσο μαλλον δημοσιες φωτογραφιες πολιτικων. …Οσο για την απαγορευση ηταν και παλι ειδικοτητα των ανθρωπως που τιμησε ο κυριος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.