“Καρφιά” Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Σ. Αδαμόπουλου για τη “χλιαρή” στάση της Περιφερειακής Αρχής στο θέμα των συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία – Τι είπε για το δήμαρχο Κοζάνης και τη σχέση του με τον ΣΥΡΙΖΑ, όταν ρωτήθηκε γιατί δε γίνεται συλλαλητήριο στην Κοζάνη (Βίντεο)

5 Ιουνίου 2018
19:08

“Καρφιά” Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Σ. Αδαμόπουλου για τη “χλιαρή” στάση της Περιφερειακής Αρχής στο θέμα των συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία. Τι είπε για το δήμαρχο Κοζάνης και τη σχέση του με τον ΣΥΡΙΖΑ, όταν ρωτήθηκε γιατί δε γίνεται συλλαλητήριο στην Κοζάνη. Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το σημερινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του West Channel, που σας μεταφέρει διαδικτυακά το kozan.gr

19 σχόλια

  • Όλοι οι πολιτικοί μας, δεξιοί και αριστεροί,μπλε,πράσινοι,κίτρινοι,πορτοκάλι,και μη εξαιρεταιοι όλα τα χρόνια από το ’60 μέχρι και σήμερα κλείνουν συμφωνίες στα ξένα με το όνομα»Μακεδονία» και μας έχουν φλωμωσει στο ψέμα ότι δήθεν παλεύουν για το αντίθετο!!! Φτάνει πια η κοροϊδία κύριοι! Κι εσείς που θεωρείτε ότι με τα συλλυπητήρια θα πετύχετε καλύτερη μεταχείριση από όλους…μη φάτε έχει γλάρο!! Διοργανωστε τα συλλυπητήρια έξω απ’ τα σπίτια αυτών που σας κοροϊδεύουν τόσα χρόνια..και σταματήστε να τους ψηφίζετε ξανά και ξανά..

    • Σύντροφε κάνεις μεγάλο λάθος και πέφτεις ακριβώς στην παγίδα των ΜΜΕ, ή αποκρύπτεις την αλήθεια σκοπίμως. Το 1994 τα Σκόπια αναγνωρίστηκαν από τον ΟΗΕ με την προσωρινή ονομασία FYROM και τον όρο ότι για την οριστική ονομασία τον πρώτο λόγο έχει η Ελλάδα. Αυτό είναι επιτυχία της Ελληνικής κυβέρνησης τότε. Επίσης ο Κώστας Καραμανλής άσκησε βέτο στην ένταξη των σκοπίων στο ΝΑΤΟ, αν δε λυθεί το θέμα της ονομασίας. Κάποιοι σήμερα δε θέλουν να τα θυμόμαστε αυτά για να μειώσουν το βάρος της προδοσίας τους…

      • Ποιος Καραμανλής αυτός που συμφώνησε στο “Μακεδονία” με συνοδεία γεωγραφικού προσδιορισμού αλλά τελικά “θα το δούμε λιγάκι αργότερα ξανά?”.. μάλλον για αυτόν το Καραμανλή θα μιλάς κι εσύ..!! Και για πες μας για τον Σαμαρά και το Βενιζέλο.. γνωρίζεις?? Μάθετε πρίν μιλήσετε μερικοί..

        • Ακριβώς αυτό, ο Καραμανλής κέρδισε χρόνο
          έτσι. Γνωρίζω τα πάντα, αν θες ρώτα. Το βέτο του Καραμανλή στο ΝΑΤΟ είναι σε ισχύ. Σαμαρ@ς και Βενιζέλος δεν τόλμησαν καν να αγγίξουν το θέμα. Ο Αλέξης το ξεπουλά λ{γω πιέσεων.

          • δυστυχως εισαι βαθια νυχτωμενος και λυπαμαι γι αυτο!! μια συμβουλη θα σου δωσω ομως και καλα θα κανεις να την ακολουθησεις, στις επομενες εκλογες μην πας να ψηφισεις..γιατι απ οτι φαινεται παλι λαθος θα κανεις!

          • 08:51 ότι και να σου που εσύ έχεις την προπαγάνδα βαθιά στο μυαλό σου και οι παρωπίδες δεν σε αφήνουν να δεις

          • Δεν έχω ανάγκη από τέτοιου είδους συμβουλές. Μετά λύπης μου διαπιστώνω πως στέρεψες από στοιχεία και επιχειρήματα, και το έριξες στους χαρακτηρισμούς. Κρίμα να στερείσαι επιχειρημάτων. Θα βοηθούσε σε ένα γόνιμο διάλογο και στο συμπέρασμα ότι μέχρι σήμερα ουδέποτε αναγνωρίστηκε κρατίδιο με το όνομα “Μακεδονία” και ουδέποτε αναγνωρίστηκε “Μακεδονική γλώσσα”.

  • Δεν προλαβαινει ο λευτερακης. Εχει πιο σοβαρες δουλειές λέμε . Μαζευει τα αδεσποτα και καθαριζει χόρτα.

  • Γραμμή ΣΥΡΙΖΑ, ΝΑΙ σε όλες τις κυβερνητικές επιλογές !!!
    Ακόμα και για το όνομα της Μακεδονίας μας …….

  • όταν διαφωνούμε κΑδαμόπουλε
    παραιτούμαστε !!!!!
    Δεν διαφωνούμε και ταυτόχρονα κρατάμε τις θέσεις!!!

    • Έτσι ακριβώς, κρατάμε τις αρχές μας, δεν το γυρίζουμε α λα κομανέτσι για να τύχουμε της ευμένειας του Αλέξη και να εξασφαλίσουμε την προσωπική μας ανέλιξη, ξεπουλώντας τη ΔΕΗ. Κατάλαβες θόδωρε;

  • Ο Αδαμόπουλος δεν άλλαξε θέσεις από τις αρχικές του συνδυασμού. Παραμένει πιστός στις ιδέες του. Άλλοι το έριξαν στις κωλοτούμπες και έφεραν τα πάνω κάτω. Αυτοί είναι οι διαφωνούντες και πρέπει να παραιτηθούν, όπως το δήλωσαν. Κατάλαβες θοδωρή;

  • Φοβερή αντίδραση αδαμόπουλου! Απο τη μια ανοίκει σε μια συμπολίτευση που ούτε ψήφισμα έβγαλε και ο ίδιος έπαθε αφωνία στην συζήτηση του θέματος μην τυχόν και τον μαλώσει ο Καρυπίδης και τωρα θα πουλάει ηρωισμούς στο συλλαλητήριο ! ΤΈτοια υποκρισία… κάποτε σε αυτά τα χώματα κάποιοι δίνανε και τη ζωή τους για τη Μακεδονία και αυτοί δεν δίνουνε ούτε την καρέκλα

    • Μη μπερδεύεσαι Τρολλάκη. Ο Αδαμόπουλος είναι ο μόνος που μίλησε από την αρχή ανοικτά χωρίς να φοβάται. Ο Σημανδράκος, ο Μπίρος και ο Πλακεντάς τους έφαγε η γάτα τη γλώσσα! Απαράδεκτο να γίνεται συλλαλητήριο στα Ιωάννινα και στα Γρεβενά μούγκα! Όλα για την καρέκλα σύντροφε!

    • Ο Αδαμόπουλος είναι πετυχημένος επιστήμονας, δεν έχει ανάγκη τις καρέκλες, γι’αυτό και αύριο θα είναι στο συλλαλητήριο. Οι υπόλοιποι έπαθαν αφωνία!

  • οταν έχεις τοσες πολλές διαφωνίες με τον Αρχηγο της Παραταξης που σε εκανε Αντιπεριφερειάρχη τον κ Καρυπίδη κσι λες συνεχώς σρην Καστοριά οτι δεν εισακουγεσαι

    περνεις την μεγάλη αποφαση και παραιτήσε!!!

    • Μα την κωλοτούμπα δεν την έκανε ο Αδαμίδης! Είναι ο μόνος που εξακολουθεί να εκφράζει τις αρχές του συνδυασμού όπως εκφράστηκαν προεκλογικά. Δεν τον έκανε κανείς “αντιπεριφερειάρχη” χατηρικά. Εξελέγη από τους πολίτες. Να παραιτηθεί αυτός που “απείλησε“ πως θα παραιτηθεί αν πωληθεί η ΔΕΗ!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.