kozan.gr: Η τεράστια ελληνική σημαία, στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας, για το σημερινό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

6 Ιουνίου 2018
09:13

Μια μεγάλη τεράστια ελληνική σημαία τοποθετήθηκε στην  κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας, για το σημερινό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.  Η φωτογραφία από τη σελίδα στο facebook Ptolemaida, Greece

 

25 σχόλια

  • Θα είμαστε ΟΛΟΙ σήμερα στην Πτολεμαίδα.

    Δυστυχώς οι τοπικοί άρχοντες της Κοζάνης, αγνόησαν επιδεικτικά τη βούληση του κόσμου της Κοζάνης και την ανταπόδοση θα τη λάβουν στις επερχόμενες εκλογές.

  • Να δουμε θα δώσει παρων ο μητροπολίτης Φλωρίνης θα δώσει στήριξη στους πολίτες η απλα θα ειναι αμέτοχος διοτι θα εκτέλεση εντολες άνωθεν;;;;;;

    • θα βρίσκεται παρών στο συλλαλητήριο της Φλώρινας…. Στην Πτολεμαϊδα θα είναι παρών ο Αρχιερατικός επίτροπος Εορδαίας πάτερ Αυγουστίνος ….. Αν 3ου.κου.του.ρου παρακολουθούσες όλες τις αναρτήσεις.. θα έβλεπε και θα άκουγες στην συνέλευση του Δήμου Πτολεμαϊδας … τις δηλώσεις……

    • Λοιπόν κολλημένε ( συμφωνώ με πολλά σου σχόλια άλλα ) έχεις τεράστιο θέμα – κόμπλεξ- με την εκκλησιά γενικότερα , Ειδικά στο θέμα της Μακεδονίας σε ενημερώνω ότι δεν μετέχει στις διαπραγματεύσεις . Επειδή είναι καθαρά πολιτικό το θέμα πες για τον δήμαρχο της Κοζάνης που με τεράστιο θράσος υποστηρίζει την θέση των Σκοπίων πες για τον περιφερειάρχη μας που προσπαθεί να βγάλει ψήφισμα στην περιφέρεια για να υποστηρίξουν την διαπραγμάτευση του ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή το ξεπούλημα της ιστορίας και του ονόματος μας , Πες για τον ΣΥΡΙΖΑ που θεωρούν δεδομένο ότι όλοι έχουν δίκαιο εκτός από τους Έλληνες . Και εσύ σε ένα τόσο σημαντικό θέμα που θα έπρεπε να είμαστε ενωμένη είσαι κολλημένος με την Εκκλησία !!!!!!!!!!!!!!!!!! Και μην ξεχάσεις να μας ενημερώσεις ότι για τα μνημόνια φταίει η εκκλησία

      • ας πληρωσει φορο στο κρατος πρωτα η εκκλησια και μετα αςεχει αποψη και φωνη για τα πολιτικα δρωμενα! και δεν αναφερομαι στην πιστη και το θεο που ολοι μας πρεπει και τα σεβομαστε αλλα στους κληρικους επιγειους επιχειρηματιες του οικου του θεου “που παριστανουν οι ιδιοι τους θεους”….!

        • Κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα της άποψης και της φωνής, είτε είναι λαϊκός, κληρικός ή πρόσφυγας. Με την δική σου φασίζουσα λογική τα κόμματα που έχουν απλήρωτα δάνεια να τα πληρώσουν πρώτα και μετά να μιλούν!

      • Και φυσικά εχει υπογραψη και η Εκκλησία το εκκλησιαστικό μνημόνιο δεν το γνωρίζεις δεν σας το είπαν. Ενημερώσου και θα εχεις άποψη και εσυ καλύτερη. Την σημερινή δήλωση απο τον αρχιεπίσκοπο την εχεις ακούσει;;; ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ και εκκλησία εχουν πάρει εντολή να μην ξεσηκώσουν τον κοσμο και αυτο φαίνεται στην πράξη.

        • Οταν τα έλεγε ο αρχιεπίσκοπος Χριστόπουλος τοτες ειχε δικιο τον θέλαμε τον χειροκροτούσαν ολοι .τωρα απλα μονο θεατές λεω δυο πραγματικά παραδείγματα

  • Τα συγχαρητήρια μου στους διοργανωτές – εμπνευστές και δημιουργούς . Θα πάω Πτολεμαΐδα και ας ξέρω ότι δεν θα αλλάξει τίποτα με τους `προδότες` πολιτικούς που έχουμε . Πρέπει να αλλάξουμε εμείς όταν πάμε στην κάλπη

  • Ο δήμαρχος Κοζανης κάνει πως κοιμάται-Για το θέμα της Μακεδονίας -. Έτσι τον είπε ο Αλέξης ‘ εάν μπει κάποιος στο σπίτι σου για να σε λήστευση κάνε πως κοιμάσαι ‘

  • Πτολεμαϊδα ερχομαστε από Κοζανη μαζικά!
    Θα γινει η μεγαλυτερη συγκεντρωση εδω και πολλα χρονια!
    Θα τριβουν τα ματια τους οι εθνομηδενιστες που μονο στα τηλεοπτικα παραθυρα εχουν δυναμη.
    Η Πτολεμαιδα απεδειξε οτι εχει ηθος και πνευματικο βαθος και οι παρακαταθήκες του Μακαριστου Αυγουστινου ειναι ζωντανές!
    ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ! ΕΥΓΕ!!!

  • Και για να λέμε και ονόματα, γνωστός παιδικός σταθμός της πόλης, αλλαξε την ώρα της γιορτής που έχει κανονίσει και από τις 6 το έκανε 7 για να μην μπορεί ο κόσμος που έχει τα παιδιά του να παραβρεθεί στο συλλαλητήριο…. Τα συμπεράσματα δικά σας….

  • χαρτί τουαλέτας ότι υπογράψει αυτός που δεν ξέρει να ξεχωρίσει λέσβο από μυτιληνη…δεν αναγνωρίζουμε τίποτα.

  • οι μισοι βορειοελλαδιτες επιχειρηματιες εχουν τις εδρες των επιχειρησεων τους στα Σκοπια λετε να ερθουν να διαδηλωσουν κι αυτοι???

    • Και εγώ ψωνίζω από τα σκόπια, τι πάει να πει αυτό; Το συλλαλητήριο γίνεται για να σταλεί ένα ισχυρό μήνυμα στην Ελληνική Κυβέρνηση. Δεν είμαστε φασίστες να μισούμε τους απλούς ανθρώπους της γείτονος χώρας, ούτε είναι κακό να συναλλασόμαστε μαζί τους. Πρόσεχε γιατί τα γραφόμενα σου παραπέμπουν σε ρατσιστικές – φασιστικές νοοτροπίες!

        • Και όχι μόνο, και από Αλβανία και Βουλγαρία. Έχω ταξιδέψει σε πολλές γειτονικές χώρες όπως την Τουρκία. Έχω δώσει δουλειά σε αλλοδαπούς και έχω δουλέψει στο εξωτερικό. Αυτό δεν αναιρεί την αρχαιοελληνική μας ιστορία. Οι λαοί δε μας φταίνε σε τίποτα. Στο συλλαλητήριο θα διαμαρτυρηθώ για την λανθασμένη εξωτερική μας πολιτική. Όλα τα προβλήματα τα προκαλούν αρωστημένοι πολιτικοί ηγέτες και ψεύτικες εισαγόμενες ιδεολογίες όπως ο κομμουνισμός και ο φασισμός. Αυτοί είναι οι Ελληναράδες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.