Σπάρτακος: Συγχαρητήρια στους εργαζόμενους και στη Διοίκηση του Σταθμού για τον άψογο τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκαν τη φωτιά στον ΑΗΣ Καρδιάς

6 Ιουνίου 2018
14:44
Κανένα σχόλιο

Πολλές φορές και για πολύ σοβαρούς λόγους, έχουμε επικαλεστεί τον επαγγελματισμό και την άκρατη υπευθυνότητα που χαρακτηρίζει τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ. Τους εργαζόμενους που υπό δύσκολες και ιδιαίτερες συνθήκες δεν φείδονται προσπαθειών και κόπων, προκειμένου να επιτελέσουν τα έργο τους στο ακέραιο.

Ο Σπάρτακος εκφράζει την βεβαιότητά του ότι αυτός ακριβώς ο επαγγελματισμός και η υπευθυνότητα είναι και οι λόγοι που δεν έλαβε χειρότερες διαστάσεις η φωτιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα στον κύριο μετασχηματιστή της μονάδας 4 του ΑΗΣ Καρδιάς.

Το γεγονός ότι το προσωπικό της βάρδιας αντιλήφθηκε εγκαίρως το συμβάν, ο τρόπος με τον οποίο (μαζί με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής) διαχειρίστηκαν το περιστατικό κατά την εκδήλωσή του αλλά και στη συνέχεια, αποδεικνύουν πολλά πράγματα.

Άπαντες είναι άξιοι συγχαρητηρίων και σίγουρα αποτελούν λαμπρό παράδειγμα επαγγελματικής λειτουργίας.

Ευτυχώς οι συνέπειες της φωτιάς «περιορίστηκαν» σε ζημίες του μετασχηματιστή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η μονάδα αναμένεται να ξαναμπεί στο σύστημα περίπου στα τέλη του μήνα. Την ίδια ώρα θα αναμένουμε το πόρισμα για τους λόγους που οδήγησαν στο εν λόγω συμβάν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.